Το τελευταίο 8λεπτο στοίχισε στην ομάδα πόλο των ανδρών του ΓΣ Περιστερίου, η οποία ηττήθηκε (9-8) στο κολυμβητήριο της «Χωράφας» από τον ΑΝΟ Γλυφάδας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Οι πολίστες του Κώστα Λούδη είχαν τον πλήρη έλεγχο στις τρεις πρώτες περιόδους, καθώς ξεκίνησαν με επιμέρους 3-2 στο πρώτο 8λεπτο, 2-1 στο δεύτερο και 1-1 στο τρίτο. Όμως, το 2-5 στην τελευταία περίοδο έφερε την ανατροπή και οδήγησε τον ΓΣΠ στην ήττα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Επόμενος αντίπαλος για την ομάδα πόλο του ΓΣ Περιστερίου στην 2η αγωνιστική της Α1 Εθνικής Κατηγορίας είναι το επόμενο Σάββατο (15/10, 20:00) ο Ηλυσιακός εκτός έδρας.

ΤΑ 8ΛΕΠΤΑ: 3-2, 2-1, 1-1, 2-5.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Λούδης): Σαλτερής, Καζάζης, Τοράκης, Πρέκας, Γερακούδης, Κουκουμάκης, Μπιτσάκος Χρ., Καρούντζος 6, Αλευρίδης, Χρυσοσπάθης 2, Τσαχιλίδης, Λαδάς, Χόλαντ, Μπιτσάκος Ανδ., Μαστρογιαννάκος.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Κατρουζανάκης): Κουρούβανης, Ηλιόπουλος Α. 1, Σαρτζετάκης 1, Γκαρντιάν, Δαμιανός, Γιαννόπουλος, Παπαποστόλου 2, Παπαγεωργίου, Πούρος 1, Αγκόρτσας 4, Τσαταλιός, Ηλιόπουλος Ν.

Λούδης: «Επηρεαστήκαμε από τα σφυρίγματα των διαιτητών»!

Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής της ομάδας πόλο του ΓΣ Περιστερίου Κώστας Λούδης, δήλωσε: «Είναι κακό αποτέλεσμα. Θεωρώ ότι βάση των προβλημάτων που αντιμετωπίσαμε το προηγούμενο διάστημα και της απουσίας του Φώσκολου, παρ’ ολ’ αυτά ήμασταν καλοί και ελέγξαμε το παιχνίδι στο μεγαλύτερο μέρος του. Στο τέταρτο 8λεπτο όμως, αδρανήσαμε στην άμυνα και επηρεαστήκαμε πολύ από τα σφυρίγματα των διαιτητών με αποτέλεσμα να φτάσει η Γλυφάδα στη νίκη».