Άλλη μια μεγάλη διάκριση πέτυχαν οι υποδομές πόλο του Γυμναστικού Συλλόγου Περιστερίου, καθώς η ομάδα Μίνι Παίδων Κ13 (γεννημένοι 2012 και μικρότεροι) προκρίθηκε στην τελική φάση (Final 12) του Πανελληνίου Πρωταθλήματος της κατηγορίας τους.
Αυτή αναμφίβολα είναι άλλη μία επιβεβαίωση, για την ποιοτική δουλειά που γίνεται σε όλα τα τμήματα των υποδομών του συλλόγου, από τα μικρότερα μέχρι τα μεγαλύτερα παιδιά, δείχνοντας ότι έχουν παρόν αλλά και μέλλον.
Οι μικροί αθλητές του ΓΣΠ επικράτησαν του Ηλυσιακού με 18-16, άνευ αγώνος ξεπέρασαν την ομάδα της Χαλκίδας και ηττήθηκαν με 10-8 από την Ηλιούπολη.
Οι αθλητές που χρησιμοποίησε ο προπονητής της ομάδας Μίνι Παίδων Κ13 του Γ.Σ. Περιστερίου Χρήστος Μιγόπουλος και ο άμεσος συνεργάτης του Δημήτρης Σαλιαμπούκος ήταν οι εξής: Νικόλας Βαβουγυιός, Μάξιμος Γιορνάς, Γιάννης Επαμεινωντίδης, Παντελής Επαμεινωντίδης, Λευτέρης Κακαλές, Γιώργος Καραπάνος, Δημήτρης Κληρονόμος, Ισάδας Κουλουμπής, Γιώργος Κώστας, Φίλιππος Μαρτίνος, Άγγελος Μαστρογιαννάκος, Βασίλης Μπαντές, Μάξιμος Μπούτας, Λευτέρης Νικολάκης, Κωνσταντίνος Νικολάου Χαραλάμπους, Ηλίας Στάμου, Νικηφόρος Φοράκης.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα των αγώνων:
ΓΣ Περιστερίου – Ηλυσιακός ΑΟ 18-16
ΓΣ Περιστερίου – ΓΣ Ηλιούπολης 8-10
ΝΟ Χαλκίδος – ΓΣ Περιστερίου 0-5 (άνευ αγώνα, ο αντίπαλος αποσύρθηκε).
