Ο ΓΣ Περιστερίου φιλοξένησε για δεύτερη συνεχή χρονιά την ακαδημία Falcons Basketball Academy Dubai, διοργανώνοντας δυο διεθνή φιλικά παιχνίδια.

Οι μικροί αθλητές είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τους αγώνες και να αποκομίσουν όμορφες εικόνες στο παρκέ μέσα από τα δυο φιλικά παιχνίδια.

Η Falcons Basketball Academy Dubai έχει μεγάλη δυναμική, ενώ η ανδρική της ομάδα διεκδικεί μια θέση στην Euroleague τα επόμενα χρόνια.

Η απόλυτα πετυχημένη συνεργασία των δυο Συλλόγων από την περσινή σεζόν, συνεχίστηκε και φέτος αποδεικνύοντας ότι μπορεί να γίνει θεσμός τα επόμενα χρόνια.

Οι δυο αναμετρήσεις πραγματοποιήθηκαν στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» την περασμένη Παρασκευή (8/12) ανάμεσα στο Εφηβικό του ΓΣ Περιστερίου και το αντίστοιχο της Falcons Basketball Academy Dubai, καθώς επίσης και των Παμπαίδων Α’ (U15) των δυο ομάδων.

To International Development Basketball Camp

Η διεξαγωγή του καμπ ατομικής τεχνικής μεταξύ αθλητών και των δυο ομάδων ανά ηλικία (U19 & U15) την Κυριακή και τη Δευτέρα (11-12/12) στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» ήταν αποτέλεσμα της υποδειγματικής συνεργασίας που υπήρξε την περσινή σεζόν.

Το καμπ περιελάμβανε τη συνεργασία των προπονητικών επιτελείων των ακαδημιών του ΓΣ Περιστερίου και της Falcons Basketball Academy Dubai με σκοπό την ενσωμάτωση των αθλητών σε μια κοινή λογική ώστε να μάθουν τις συνήθειες, την κουλτούρα αλλά και τον τρόπο δουλειάς της κάθε Ακαδημίας-Χώρας.

Ήταν μια ευκαιρία για αθλητές και προπονητές να ανταλλάξουν απόψεις για το μπάσκετ και την φιλοσοφία που διέπει την κάθε ακαδημία.