Ο Γ.Σ. Περιστερίου ετοιμάζεται για την δεύτερη συνεχόμενη παρουσία του σε Final-4 Κυπέλλου Ελλάδος & ο Γιάννης Αγκόρτσας, να γράψει – μαζί με τους συμπαίκτες του – Ιστορία!

Πρώτα ο Α.Ν.Ο. Γλυφάδας (14-7) κι εν συνεχεία ο Π.Α.Ο.Κ. (10-8). Ο Γ.Σ. Περιστερίου απέδειξε σε όλη την Ελλάδα σε ποια κατηγορία πρέπει να αγωνίζεται νικώντας τις δύο παραπάνω ομάδες της Α1, αποτελέσματα που τον έστειλαν στο Final-4 του Κυπέλλου (28-29/2). Σημείωση, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά: “Είναι μια τεράστια επιτυχία για τον σύλλογο η back-to-back συμμετοχή στο Final-4 του Κυπέλλου” λέει ο Γιάννης Αγκόρτσας και συνεχίζει: “Με την μέχρι τώρα παρουσία μας στην διοργάνωση, αποδείξαμε πως είμαστε ικανοί – και τυχεροί – και θεωρώ πως αν παίξουμε με την ίδια συγκέντρωση και πάθος, όπως δηλαδή κάνουμε καθ’ όλη την διάρκεια της σεζόν, τότε θα έχουμε αυξημένες πιθανότητες να βρεθούμε στον τελικό. Άλλωστε, άπαντες στην ομάδα θέλουμε να γράψουμε Ιστορία”!

Το αν θα γραφτεί ή όχι, θα φανεί στην πράξη. Το σίγουρο είναι πως άπαντες στην ομάδα, θα παλέψουν. Κι από την στιγμή που ο Γ.Σ.Π. Απέφυγε το φαβορί Ολυμπιακό, όλα είναι εφικτά και δυνατά να συμβούν: “Χωρίς να θέλω να υποτιμήσω την ομάδα του Εθνικού, σε καμία περίπτωση, θεωρώ πως είμαστε άκρως ανταγωνιστικοί. Έχουμε δώσει αρκετά φιλικά παιχνίδια μαζί του, τον έχουμε κοντράρει και μπορούμε να το επαναλάβουμε ξανά” τονίζει ο 22χρονος φουνταριστός για να καταλήξει: “Βέβαια, άλλης βαρύτητας είναι τα φιλικά κι άλλης τα επίσημα, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για ημιτελικό Κυπέλλου Ελλάδος. Αυτό όμως μας κάνει να θέλουμε ακόμα περισσότερη την νίκη-πρόκριση στον τελικό”!