Στη Β’ Φάση του Πρωταθλήματος Μίνι Κορασίδων Κ11 στο Πόλο προκρίθηκε η ομάδα του ΓΣ Περιστερίου μετά το «2 στα 2» που έκανε στα Χανιά απέναντι στο ΝΟ Ρεθύμνου και το ΝΟ Χανίων! Οι μικρές αθλήτριες της Τόνιας Σολανάκη και του Βαγγέλη Πάτρα παίζοντας πολύ καλά, πήραν τα δυο θετικά αποτελέσματα και συνεχίζουν στην επόμενη Φάση του Πρωταθλήματος.

«Η ομάδα του ΓΣ Περιστερίου πέρασε για πρώτη φορά στην ιστορία της πρώτη και αήττητη στον όμιλο της στην επόμενη φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Μίνι Κορασίδων. Είμαι πολύ υπερήφανη για την ομάδα μου, αφού τα κορίτσια αγωνίστηκαν  με περίσσιο ψυχικό σθένος και ήθος  προς την σωστή κατεύθυνση και δικαιώθηκαν. Κανένα αποτέλεσμα δεν είναι τυχαίο» δήλωσε η προπονήτρια του ΓΣΠ Τόνια Σολανάκη, μετά την ολοκλήρωση των δυο αναμετρήσεων στα Χανιά.

Και συμπλήρωσε: «Συνεχίζουμε να ανεβαίνουμε, συνεχίζουμε να προπονούμαστε, να πιστεύουμε στους εαυτούς μας και να παλεύουμε η μια για την άλλη και όλες μαζί για την πρόοδο της ομάδας μας. Μαζί θα γράψουμε τη νέα σελίδα της ομάδας μας».

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των δυο αναμετρήσεων:

ΝΟ Ρεθύμνου – Γ.Σ. Περιστερίου 10-12

Γ.Σ. Περιστερίου – ΝΟ Χανίων 12-11

Οι αθλήτριες της ομάδας Μίνι Κορασίδων Κ11 (υπό την καθοδήγηση της Τόνιας Σολανάκη και του Βαγγέλη Πάτρα) που συμμετείχαν στα δυο παιχνίδια Πόλο στα Χανιά είναι οι εξής: Ιωάννα Βούτσικα, Αλεξάνδρα Αλεξανδροπούλου, Ιωάννα Καψή, Μιχαέλα Χατζηαθανασίου, Μιχαέλα Χιώτη, Αικατερίνη Μπάμπαλη, Μυρτώ Ψαράκη, Ελένη Κρινοπούλου, Ειρήνη Κυπραίου, Κωνσταντίνα Παναγιωτάτου, Χριστίνα Τερέζα Κοταχέα, Ανδριάνα Μακρή, Ιωάννα Νυφιάτη.