Με τέσσερις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στην Α’ φάση του πρωταθλήματος Παίδων Κ15 (γεννημένοι 2009 και μικρότεροι) η ομάδα πόλο του ΓΣ Περιστερίου.

Η ομάδα των Κοκκίνη-Πασλή πέτυχε 4 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και προκρίνεται στη Β’ φάση του πρωταθλήματος ως 1η από τον όμιλο της.

Ο ΓΣΠ επικράτησε εύκολα (16-2) του Νηρέα Γέρακα, της ΑΕΚ (19-5) του Μίλωνα (16-3) και του Ηλυσιακού (14-6), γεγονός που αποδεικνύει έμπρακτα την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στον Σύλλογο.

Οι αθλητές που συμμετείχαν στους αγώνες υπό την καθοδήγηση του Άγγελου Κοκκίνη και του άμεσου συνεργάτη του Κωνσταντίνου Πασλή ήταν οι: Σπυρίδων Βαλλιανάτος, Δημήτριος Δημητρίου, Λουκάς Ζεμπερλίγκος, Αναστάσιος Θεοδωρακόπουλος, Αναστάσιος Καλαφάτης, Ιωάννης Καλομοίρης, Ελευθέριος Καραμπάτσος, Ανδρέας Κλεφτογιάννης, Μιχαήλ Κοτρωνάκος, Νικόλαος Κρασάκης, Χρήστος Κωνσταντίνου, Αθανάσιος Κωτσάκης, Διονύσιος Λακουμέντας, Κωνσταντίνος Λίτινας, Νικόλας Μαρίνος, Δημήτριος Μισούρας, Δημοσθένης Μπαλάτσος, Βασίλειος Μπάος, Γεώργιος Νικολάκης, Δημήτριος Νυφιάτης, Χαράλαμπος Παπανδρέου, Νικόλαος Τζαγκαράκης, Ανδρέας Τσολάκης και Ηλίας Χαραλαμπόπουλος.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:
Γ. Σ. Περιστερίου – Α.Ο. Νηρέας Γέρακα 16-2
Α.Ε.Κ. – Γ. Σ. Περιστερίου 5-19
Γ. Σ. Περιστερίου – ΑΟΝΣ Μίλων 16-3
Ηλυσιακός Α.Ο. – Γ. Σ. Περιστερίου 6-14.