Με τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια η ομάδα εφήβων (Κ17, γεν. 2005) του ΓΣ Περιστερίου στην υδατοσφαίριση πήρε την πρόκριση για την τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος, όπου θα συμμετέχουν οι δέκα καλύτερες ομάδες της χώρας!

Αναμφίβολα, πρόκειται για μια πολύ σημαντική διάκριση για τον ΓΣ Περιστερίου, που αποδεικνύει ότι και στις ακαδημίες υδατοσφαίρισης έχει ένα πολύ καλό πρόγραμμα και επιτυγχάνει συνεχώς διακρίσεις.

Το τριήμερο 4-6 Φεβρουαρίου ο ΓΣ Περιστερίου συμμετείχε στον Β’ όμιλο της Γ’ Φάσης του Πανελληνίου πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης εφήβων (Κ17, γεν. 2005). Οι πολίστες του Κωνσταντίνου Πασλή έκαναν το «τρία στα τρία» κερδίζοντας διαδοχικά την Γλυφάδα, τον Υδραϊκό και το Παλαιό Φάληρο και πήραν το «εισιτήριο» για την τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης εφήβων (Κ17, γεν. 2005).

Αναλυτικά τα αποτελέσματα

Γ.Σ. Περιστερίου – Α.Ν.Ο. Γλυφάδας 13-6

Υδραϊκός Ν.Ο. – Γ.Σ. Περιστερίου 4-12

Γ.Σ. Περιστερίου – Α.Ο. Παλαιού Φαλήρου 10-7

Οι αθλητές του ΓΣ Περιστερίου που συμμετείχαν στους αγώνες είναι οι εξής: Μανώλης Σεννής, Μιχάλης Μπρατάκος, Σταύρος Λίτιναςμ Κωνσταντίνος Κυριακόπουλος, Γιώργος Σάσσαλος, Δημήτρης Μαστρογιαννάκος, Γιώργος Σταματίου, Στέλιος Δημητρίου, Σπύρος Σπανόπουλος, Βασίλης Χωματάς, Γιώργος Κυριαζής, Ανδρέας Μπιτσάκος, Μιχάλης Αλευρίδης, Τριαντάφυλλος Πίνης, Γιάννης Σπηλιόπουλος, Χρήστος Καμτσιούρης.

Προπονητής της ομάδας είναι ο Κωνσταντίνος Πασλής και άμεσος συνεργάτης του ο Άγγελος Κοκκίνης.