Τρεις σημαντικές απουσίες (Spooner, Gardijan, Φαναριώτογλου) και η απειρία σε Final-4 κυπέλλου Ελλάδος, υποχρέωσαν τον Γ.Σ. Περιστερίου σε ήττα από τον Ν.Ο. Βουλιαγμένης με 1-11. 

Πρωτάρης στην τελική φάση του θεσμού, ο Γ.Σ.Π. αναζητούσε την υπέρβαση και την πρόκριση στον τελικό. Έργο, ωστόσο, εξαιρετικά δύσκολο από την στιγμή που στο Καρπενήσι δεν βρέθηκαν οι Sean Spooner και Aleksa Gardijan (συμμετέχουν με την εθνική ομάδα του Καναδά στα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλλου) καθώς και ο Άγης Φαναριώτογλου (τραυματίας) κι έγινε ακόμα δυσκολότερο όταν στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, η ομάδα του Κώστα Λούδη βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-2. Αλέξανδρος Παπανικολάου,  Κωνσταντίνος Κουκουμάκης και Γιώργος Φωκάς προσπάθησαν για το γκολ χωρίς όμως επιτυχία, το αυτό επιχείρησαν και ο Αντώνης Σκαρπέλης με τον Νίκο Γερακούδη δίχως τα σουτ τους να βρουν δίχτυα την ώρα που ο Ν.Ο.Β. έκανε το 0-4 με το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. 

Με τον νικητή και συνάμα την πρόκριση να έχουν κριθεί, ο Γ.Σ.Π. αναζητούσε το… γκολ της τιμής το οποίο και πέτυχε στην τέταρτη περίοδο. Με το σκορ στο 0-8, ο Παναγιώτης Κλήμος ευστόχησε από πλάγια θέση, τρία λεπτά πριν ακουστεί η κόρνα της λήξης. Στον εναπομείναντα χρόνο, οι παίκτες του Λούδη προσπάθησαν για ένα δεύτερο γκολ το οποίο όμως δεν ήρθε ποτέ. Απεναντίας, ακούστηκε χειροκρότημα για την μεγάλη προσπάθεια και την συμμετοχή, για πρώτη φορά στην Ιστορία του συλλόγου, στο Final-4 του Κυπέλλου. 
Τα οκτάλεπτα: 0-2, 0-2, 0-3, 1-4
Γ.Σ Περιστερίου (Λούδης): Δαλμάρας, Παπανικολάου, Τσιφτσής, Γιαννουλάτος, Γερακούδης, Κουκουμάκης, Σκαρπέλης, Παζαϊτης, Αγκόρτσας, Κλήμος 1, Φωκάς, Τσαγκάρης, Καζάκος, Αμπατζής, Τσαλίκης.
N.O.Βουλιαγμένης (Κόλιανιν): Χρύσανθος, Μπάσιτς 1, Καλογερόπουλος 1, Γκιουβέτσης 2, Τσαταλιός, Γουβής, Αφρουδάκης, Μπούχα 1, Ποντικέας, Καπετανάκης 1, Τίγκας 4, Σολανάκης 1, Κουρουβάνης, Χριστοφορίδης, Δήμου.