Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο Shooting & Scoring Camp by Peristeri Basketball Academies που πραγματοποιήθηκε το διάστημα 19-21 Απριλίου στο κλειστό γυμναστήριο «Α. Παπανδρέου».

Οι 50 αθλητές από όλη την Αττική, την Αμαλιάδα και τη Χαλκίδα, διαπίστωσαν τα αποτελέσματα που μπορεί να έχει η τεχνογνωσία σε συνδυασμό με την τεχνολογία, ώστε να λάβουν πολλά νέα ερεθίσματα, νέες εμπειρίες με σκοπό να εξελιχθούν στον χώρο του μπάσκετ.

Το τριήμερο αυτό οι συμμετέχοντες έλαβαν γνώση των αντικειμένων του shoot αλλά και finishing καταστάσεων κοντά στο καλάθι.

Με μεγάλη χαρά οι αθλητές διδάχτηκαν τα αντικείμενα του Καμπ από τους προπονητές τους αλλά και από τα μέλη της ανδρικής ομάδας του Περιστερίου bwin, τον προπονητή Ντούσαν Βούκσεβιτς και τους αθλητές Μάρκους Ντένμον, Σωτήρη Σταυρακόπουλο.

Οι αθλητές είχαν την ευκαιρία χωρισμένοι σε 4 γκρουπ να περάσουν από τους αντίστοιχους σταθμούς της ενδυνάμωσης, τους δύο σταθμούς εντός γηπέδου με 2 μηχανήματα Dr. Dish, Shoot Corrector, items of Michael Lancaster, άλλα και με τον υλικοτεχνικό εξοπλισμό που δουλεύει η ανδρική ομάδα του Περιστερίου bwin.

Στο τέλος οι αθλητές είχαν την ευκαιρία της ανατροφοδότησης, καθώς οι προπονήσεις βιντεοσκοπούνταν και υπήρχε βίντεο ανάλυση στην αίθουσα που χρησιμοποιεί η ανδρική ομάδα του Συλλόγου.

Μια μοναδική εμπειρία για όλα τα παιδιά.

Ενδεικτικά περιοχές εντός και εκτός Αττικής με αθλητές που συμμετείχαν στο Camp:
Δήμος Περιστερίου, Αιγάλεω – Χαϊδάρι, Μάνδρα Αττικής, Άγιος Δημήτριος, Γέρακας, Αμαλιάδα, Δάφνη – Υμηττός, Μέγαρα και Χαλκίδα – Σχηματάρι.