Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι ΙΓ΄ Διασυλλογικοί Αγώνες Κολύμβησης Προαγωνιστικών Κατηγοριών, με την επωνυμία “45 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ” που διοργάνωσε ο ΓΣΠεριστερίου για να γιορτάσει τα 45 χρόνια από την ίδρυση του.

  450 κολυμβητές και κολυμβήτριες, από 16 σωματεία, ηλικίας από 9 έως 12 ετών, έδωσαν όμορφες μάχες μέσα στην πισίνα, ευχαριστήθηκαν τους αγώνες και κέρδισαν το χειροκρότημα των γονιών τους και των θεατών που βρέθηκαν στο κολυμβητήριο της Χωράφας. Η διοργάνωση κύλησε σύμφωνα με το αρχικό της χρονοδιάγραμμα, χωρίς αποκλίσεις,με καλή ροή.

Καλύτερος αθλητής αναδείχθηκε ο Μάριος Ανθρωπέλος του Ιάσονα Νίκαιας και  καλύτερη αθλήτρια η Ευθυμία Λεμονίδου πάλι του Ιάσονα Νίκαιας με τις επιδόσεις που πέτυχαν κολυμπώντας στα 800μ. ελεύθερο  και κατέκτησαν σαν έπαθλο  από ένα ποδήλατο, προσφορά του ΓΣΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ, που έχει καθιερώσει πλέον σαν παράδοση στους αγώνες που διοργανώνει στις μικρές ηλικίες. 

Οι αθλητές του ΓΣΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ κατέκτησαν 18 μετάλλια,5 χρυσά, 3 ασημένια και 10 χάλκινα ενώ είχαν και πολλά πλασαρίσματα σε θέσεις στην οκτάδα. Σημασία σε αυτούς τους αγώνες μεγαλύτερη σημασία έχει η συμμετοχή και η συλλογή εμπειριών για αθλητές αυτών των  ηλικιών, ας μην ξεχνάμε ότι κάποια παιδιά πήραν το βάπτισμα πυρός σε αγώνες κάνοντας την παρθενική τους εμφάνιση στους υγρούς στίβους των πισίνων. .

Ο ΓΣΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ευχαριστεί όλα τα σωματεία, τους προπονητές και τους αθλητές που συμμετείχαν στους αγώνες, την Περιφερειακή Επιτροπή Κολύμβησης Αττικής, το Σύνδεσμο Κριτών Κολύμβησης Αττικής, τους υπαλλήλους του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Περιστερίου, τους υπαλλήλους της ΚΟΕ που εργάσθηκαν στην μηχανογράφηση των αγώνων για την πολύτιμη βοήθειά τους στην άρτια διοργάνωση των αγώνων, μα πάνω απ’ όλους  τους εθελοντές γονείς  που με την προσφορά τους κάνουν τη διαφορά σε αυτές τις διοργανώσεις.

Σας περιμένουμε όλους στους ΙΔ΄ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ  που θα διοργανώσουμε την αντίστοιχη περίοδο το 2017 γιορτάζοντας τα “46 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ” τόσο για προαγωνιστικές όσο και για αγωνιστικές κατηγορίες.

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΘΛΗΤΩΝ Γ.Σ.ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ(Δείτε πατώντας εδώ)

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ1ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ (Δείτε τα πατώντας πάνω στις αντίστοιχες ηλικίες)


 

9 ΕΤΩΝ

10-12 ΕΤΩΝ

ΟΜΑΔΙΚΑ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ2ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

9-12 ΕΤΩΝ

ΟΜΑΔΙΚΑ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ3ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

9-12 ΕΤΩΝ

ΟΜΑΔΙΚΑ