Ο Γυμναστικός Σύλλογος Περιστερίου και ο Κολυμβητικός Όμιλος Περιστερίου Γλαύκος ενώνουν για μια ακόμα χρονιά τις δυνάμεις τους και συνδιοργανώνουν τους Διασυλλογικούς αγώνες με την ονομασία «47 χρόνια Περιστέρι – ΙΕ Διασυλλογικοί Αγώνες Κολύμβησης & 19ο Τρόπαιο Γλαύκος «Τσετσέλεια 2018».

Η σημαντική αυτή αθλητική διοργάνωση θα λάβει χώρα στο Δημοτικό κολυμβητήριο της Χωράφας από την Παρασκευή 20/4/2018 έως την Κυριακή 22/4/2018.

Στους αγώνες θα λάβουν μέρος οι κορυφαίοι κολυμβητικοί σύλλογοι της χώρας μας με  τους κολυμβητές/τριες να συμμετέχουν στις αγωνιστικές  και προαγωνιστικές κατηγορίες.

Η Υπεύθυνη Υγρού Στίβου του Γυμναστικού Συλλόγου Περιστερίου κα  Γεωργία Παυλίδη Ντρε επεσήμανε ενόψει των αγώνων : “Θέλω να ευχαριστήσω τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, τους γονείς, τους εργαζόμενους, τους αθλητές και τους προπονητές μας, την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος, την Περιφερειακή Επιτροπή Κολύμβησης Αττικής και τον Σύνδεσμο Κριτών Αττικής ,για την συμβολή τους στη διοργάνωση. Τον δήμο Περιστερίου και τον δήμαρχο Ανδρέα Παχατουρίδη, που τιμά και σέβεται τους αθλητές μας ,δημιουργώντας και παραχωρώντας τις αθλητικές εγκαταστάσεις προς χρήση. Όλους τους χορηγούς μας, που σ’ αυτή τη δύσκολη οικονομικά εποχή εξακολουθούν να μας βοηθούν και φυσικά όλους εσάς που μας τιμάτε με την παρουσία σας και την συμμετοχή σας στους αγώνες μας.  Εύχομαι ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ  και την εκπλήρωση των στόχων και οραμάτων σας”.

Αναλυτικά το πρόγραμμα :