Χυδαιότητες και διαιτησία έφεραν την ήττα στη Χαλκίδα!
Αναφορικά με τον αγώνα της Α2 που έγινε την Κυριακή 19/6 στην Χαλκίδα , ο Γ.Σ. Περιστερίου εκφράζει την δυσαρέσκεια και θλίψη του.  Η αποβολή του εφόρου της Χαλκίδας στο 2:37 του πρώτου οκταλέπτου του αγώνα, αποδεικνύει περίτρανα την ένταση που ήθελαν να δώσουν οι οικοδεσπότες στο παιχνίδι.
 
Διαβάζοντας  το φύλλο αγώνα διαπιστώνουμε  ότι οι αθλητές της Χαλκίδας επέδειξαν ανάρμοστη συμπεριφορά μέσω ύβρεων και χειρονομιών, προς τους φιλάθλους του Γ.Σ. Περιστερίου. Να τονίσουμε ότι οι φίλοι της υδατοσφαίρισης του Γ.Σ. Περιστερίου ήταν ολόκληρες οικογένειες με παιδιά που αγωνίζονται στις Ακαδημίες του Γ.Σ.Π.  Αντίστοιχες χειρονομίες που δημιούργησαν ένταση ήταν και αυτές του Βοηθού Προπονητή  του ΝΟ Χαλκίδας. Κανένας όμως εκ των υπευθύνων δεν κινήθηκε έγκαιρα για να ρίξει τους τόνους,  με αποτέλεσμα την σύρραξη των φιλάθλων των 2 ομάδων στο τέλος του τρίτου οκταλέπτου. Το αποτέλεσμα ήταν να τρομοκρατηθούν μικρά παιδιά και να φύγουν μητέρες απειλούμενες από το κολυμβητήριο.
 
Μπορεί ο Ν.Ο. Χαλκίδας να θεωρούσε «περίπατο» την αναμέτρηση με το Περιστέρι και να αποδείχθηκε από την αρχή του παιχνιδιού ότι τα πράγματα δεν ήταν ακριβώς έτσι όπως τα περίμεναν, αυτό όμως δεν τους δίνει κανένα δικαίωμα στο να απειλούν και να προπηλακίζουν τους φιλάθλους μας. Εκτιμούμε ότι και οι 2 διαιτητές θα μπορούσαν να βάλουν τάξη έγκαιρα και να μην δώσουν περισσότερες από 4 διακοπές στον αγώνα . Διακοπές που ευνόησαν τον ΝΟΧ.
 
Ο Γ.Σ. Περιστερίου χαρακτηρίζει ως αφιλόξενο το κολυμβητήριο της Χαλκίδας  και δηλώνει ότι τέτοιου είδους  συμπεριφορές δεν προάγουν το άθλημα της υδατοσφαίρισης. Αναμένουμε τις αποφάσεις των αρμοδίων αρχών.