Ένα κακό τρίτο οκτάλεπτο, τα συνεχόμενα δοκάρια και η αποβολή του Κωνσταντίνου Κουκουμάκη, υποχρέωσαν τον Γ.Σ. Περιστερίου σε ήττα από τον Π.Α.Ο.Κ. με 3-7.

Η ομάδα του Κώστα Λούδη αναζητούσε την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα κι γι’ αυτό ξεκίνησε δυνατά την αναμέτρηση. Το γκολ του Γιώργου Φωκά άνοιξε το σκορ, ωστόσο , το επόμενο σημειώθηκε… 14 λεπτά αργότερα καθώς αν και επιθετική και άκρως πιεστική, τα σουτ σταματούσαν στα δοκάρια. Στο διάστημα έως ότου ο Γιάννης Αγκόρτσας βρει δίχτυα, ο Γ.Σ.Π. δέχθηκε τέσσερα γκολ (2-4) και μέχρι να τελειώσει το τρίτο οκτάλεπτο, η διαφορά των τερμάτων είχε φτάσει στα τρία γκολ (2-5). 

Με την έναρξη της τέταρτης περιόδου, οι παίκτες του Λούδη πάλεψαν για την ανατροπή αλλά το πέναλτι στον Π.Α.Ο.Κ. και η αποβολή δίχως αντικατάσταση του Κωνσταντίνου Κουκουμάκη, απέφεραν την δεύτερη συνεχόμενη ήττα για τον Γ.Σ.Π.
Τα οκτάλεπτα: 1-1, 0-1, 1-3, 1-2
Γ.Σ. Περιστερίου (Λούδης): Δαλμάρας, Παπανικολάου 1, Gardijan, Spooner, Γερακούδης, Κουκουμάκης, Σκαρπέλης, Φαναριώτογλου, Αγκόρτσας 1, Κλήμος, Φωκάς 1, Τσαγκάρης, Τσαλίκης, Γιαννουλάτος, Αμπατζής
Π.Α.Ο.Κ. (Βέργος): Τζωρτζάτος, Σαρησάββας, Ζάτοβιτς 1, Κόχειλας 1, Βοζίκης, Νάνος, Κεχαλάρης, Καρούντζος 2, Παυλίδης, Σολεϊμανιπάκ, Χαραλαμπόπουλος 2, Μουρατίδης 1, Μανθογιάννης, Τάτσης, Παπαδομανωλάκης