Ένα αγώνας διαφορετικός από του συνηθισμένους με πολλούς νικητές και κανέναν ηττημένο θα διεξαχθεί την Δευτέρα (14/5, 16.30) στο κλειστό “Α. Παπανδρέου”.

Ο πρωταθλητής της Α2, Γυμναστικός Σύλλογος Περιστερίου, θα αντιμετωπίσει την ομάδα των ALL TIME STARS-ΟΚΑΝΑ, με προπονητή τον κορυφαίο τεχνικό που έχει αναδειχθεί από την ομάδα μας, τον Αργύρη Πεδουλάκη, ενώ στο ρόστερ της δεσπόζει το όνομα του παντοτινού αρχηγού, Άγγελου Κορωνιού, του Μάνου Παπαμακάριου (σ.σ. γέννημα-θρέμμα του ΓΣΠ), του Κώστα Τσαρτσαρή, αλλά και του συνεργάτη του Νίκου Καραγιάννη στο προπονητικό τιμ του ΓΣΠ, Γιάννη Καλαμπόκη.

Το παρών θα δώσουν ακόμα οι  Μιχάλης Κακιούζης, Δημήτρης Παπανικολάου, Νίκος Χατζής, Ευθύμης Ρεντζιάς, Μάρκος Κολώ­κας, Νώντας Παπα­ντωνίου, Βασίλης Μου­ράτος, Παρης Μαραγκό­ς, Γιώργος Διαμαντάκ­ος, Βαγγέλης Σακελ­λαρίου και Ζήσης Σαρ­ικόπουλος.

Η όλη εκδήλωση έχει ως στόχο να στείλει ένα ξεκάθαρο μήνυμα ενάντια στις εξαρτήσεις και υπέρ της ζωής!

Παράλληλα, στο περιθώριο της αναμέτρησης, η οποία θα αποτελέσει και την… τελευταία παράσταση αυτής της ομάδας που θα γραφεί φέτος με χρυσά γράμματα στην ιστορία της Α2, θα πραγματοποιηθεί η απονομή του κυπέλλου στον ΓΣ Περιστερίου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ θα τιμηθεί κι από τον Δήμο  της πόλης μας.

Γι αυτό, λοιπόν, η διοίκηση, το τεχνικό τιμ και οι παίκτες του ΓΣΠ καλούν τον κόσμο του Περιστερίου να δείξει για μια ακόμη φορά το μεγαλείο του και την αγάπη του, γεμίζοντας το κλειστό στης οδού Τζον Κένεντι και να δημιουργήσει μια μοναδική ατμόσφαιρα, όπως μόνο αυτός ξέρει!

Την εκδήλωση θα παρουσιάσει ο δημοσιογράφος Σπύρος Χαριτάτος και η είσοδος του κοινού θα είναι ελεύθερη.

Τέλος, αξίζει να τονιστεί πως την πρωτοβουλία του Οργανισμού κατά των Ναρκωτικών (ΟΚΑΝΑ), «αγκαλιάζουν» ο Δήμος Περιστερίου, το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Περιστερίου «Οδοιπορικό», ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ανωνύμων Καλαθοσφαιρικών Εταιρειών (ΕΣΑΚΕ), ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών (ΠΣΑΚ), ο Σύνδεσμος Ερασιτεχνών Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Αττικής (ΣΕΔΚΑ) και ο Σύνδεσμος Κριτών Καλαθοσφαίρισης Νομού Αττικής (ΣΚΚΑ).