Διπλή… επιτυχία για τις ομάδες των Παίδων και των Εφήβων του Γυμναστικού Συλλόγου Περιστερίου, οι οποίες απόψε (20/9), έκαναν το “δυο στα δυο” στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας της ΕΣΚΑ και φυσικά συνεχίζουν αήττητες μετά το πέρας της 2ης αγωνισιτκής.

Το Παιδικό του Συλλόγου μας επικράτησε με 62-45 του Ηλυσιακού στο κλειστό “Ανδρέας Παπανδρέου” δείχνοντας από το ξεκίνημα την ανωτερότητα της σε σχέση με τον αντίπαλο.

Η σύνθεση και οι πόντοι της ομάδας:

Γ.Σ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Ζιάκας, Γκούρας) : Βησσαρίου 7, Ιωάννου 4, Μιχάλης 12, Θεοδωρόπουλος 4, Παπαδόπουλος 14, Καραμανλής 2, Κρασάκης 19, Καλογερόπουλος, Ύμερης, Πετρόπουλος, Άλεν, Μπίλιος. 

Επόμενο παιχνίδι των Παίδων είναι προγραμματισμένο την Τρίτη (27/9) στο “Deere”, με αντίπαλο την ομώνυμη ομάδα των εκπαιδευτηρίων.

Από τη μεριά του, το Εφηβικό είχε επίσης εύκολο έργο απέναντι στον Απόλλωνα, του οποίου επιβλήθηκε με σκορ 75-44, έχοντας καθαρίσει με την υπόθεση νίκη από το πρώτο ημίχρονο (41-19).

Η σύνθεση και οι πόντοι της ομάδας:

Γ.Σ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Παναγάκης, Κρητικός): Ιωάννου 4, Φωτόπουλος 10(1), Ανέστης 2, Βούρτσης, Στάθης 12(1), Χουγκάζ Ρ. 8, Μπιμπούδης 9, Καράμπελας 7(1), Τσέρσακ 13(1), Χουγκάζ Ν., Σιδέρης, Δομπρογιάννης 13.

Την επόμενη αγωνιστική (27/9) οι Έφηβοι θα αντιμετωπίσουν στη Νέα Φιλαδέλφεια την ΑΕΚ.