Με «όπλο» την άμυνα η ομάδα πόλο των ανδρών του ΓΣ Περιστερίου επικράτησε με 8-4 του Ηλυσιακού στο κολυμβητήριο της «Χωράφας» για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Εθνικής Κατηγορίας. Οι πολίστες του Κώστα Λούδη από το πρώτο 8λεπτο (3-1) έβαλαν τις βάσεις για την επίτευξη της νίκης.

Στη δεύτερη και τρίτη περίοδο οι «κυανοκίτρινοι» σκόραραν από δυο τέρματα και δεν δέχψθηκαν γκολ! Η άμυνα ήταν απροσπέλαστη και ουσιαστικά με επιμέρους σκορ 7-1 στο τέλος του τρίτου 8λεπτου ο ΓΣ Περιστερίου είχε «κλειδώσει» τη νίκη, μετατρέποντας σε τυπική διαδικασία την τελευταία περίοδο της αναμέτρησης.

Επόμενος αντίπαλος για την ομάδα πόλο του ΓΣ Περιστερίου είναι το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου (16:00) στα Χανιά η ομώνυμη ομάδα για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών.

ΤΑ 8ΛΕΠΤΑ: 3-1, 2-0, 2-0, 1-3.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Λούδης): Σαλτερής, Καζάζης, Τοράκης 1, Πρέκας 1, Γερακούδης 1, Κουκουμάκης 1, Μπιτσάκος Χρ. 1, Καρούντζος 3, Αλευρίδης, Χρυσοσπάθης, Λαδάς, Χόλαντ, Μπιτσάκος Ανδ., Μαστρογιαννάκος.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Σχίζας): Κατσινούλας, Χριστοφίδης, Κρανιάς, Μπομπός 1, Μοσχοβέλης, Λεμπέσης, Δήμου, Καραβιώτης 1, Αράι 1, Γκανάτσιος, Ξυλάς, Αράκι, Ασβέστης, Σφηκάκης, Τσιφτσής 1.

Λούδης: «Η άμυνα ήταν αυτό ακριβώς που θέλω»!

Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής της ομάδας πόλο του ΓΣ Περιστερίου, Κώστας Λούδης, δήλωσε: «Σε κάθε παιχνίδι τα παιδιά προσπαθούν να ξεπεράσουν τον εαυτό τους με όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε. Τοράκης και Χρυσοσπάθης αγωνίστηκαν χωρίς προπόνηση. Παρ’ ολ’ αυτά, με άμυνα ακριβώς αυτό που θέλω, κρατήσαμε τον Ηλυσιακό για 3,5 8λεπτα στο 1 γκολ και αυτό μας έδωσε άλλη μια νίκη. Δεν έχουμε περιθώρια να σκεφτούμε κάτι άλλο λόγω των τραυματισμών. Κοιτάμε απλώς το επόμενο παιχνίδι στα Χανιά, όπου και εκεί πρέπει να βγούμε αλώβητοι από το ματς παρά τις απουσίες που πιθανόν πάλι θα έχουμε».