Με εξαιρετική άμυνα και απόλυτη συγκέντρωση η ομάδα πόλο των ανδρών του ΓΣ Περιστερίου κέρδισε εμφατικά (8-3) τον Ηλυσιακό εκτός έδρας για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Εθνικής Κατηγορίας.

Παρότι, είχε σημαντικές ελλείψεις για άλλη μια φορά (εκτός του Άγγελου Φώσκολου, δεν αγωνίστηκε και ο αρχηγός Διονύσης Καρούντζος) η ομάδα του Κώστα Λούδη από την αρχή της αναμέτρησης ήταν το αφεντικό του παιχνιδιού.

Με αποτελεσματική άμυνα και επιμέρους σκορ 0-3 στην πρώτη περίοδο οι πολίστες του ΓΣΠ έβαλαν τις βάσεις για την εμπέδωση της κυριαρχίας τους απέναντι σ’ έναν πολύ ανταγωνιστικό αντίπαλο.

Το επιμέρους 1-2 στο δεύτερο 8λεπτο εδραίωσε την υπεροχή του ΓΣ Περιστερίου που διατήρησε την απόσταση ασφαλείας ως το τέλος με υποδειγματική άμυνα, καθώς δέχθηκε μόλις τρία τέρματα στην δεύτερη και την τρίτη περίοδο της αναμέτρησης.

Επόμενος αντίπαλος για την ομάδα του Κώστα Λούδη στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης είναι το επόμενο Σάββατο (22/10, 16:30) τα Χανιά στο κολυμβητήριο της «Χωράφας».

ΤΑ 8ΛΕΠΤΑ: 0-3, 1-2, 2-2, 0-1.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Σχίζας): Κατσινούλας, Χριστοφίδης, Κρανιάς 1, Μπόμπος, Γκανάτσιος, Λεμπέσης, Δήμου, Καραβιώτης, Αράι 2, Τσιστράκης, Ξυλάς, Αράκι, Ασβεστής, Σφηκάκης, Τσίφτσης.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Λούδης): Σαλτερής, Καζάζης, Τοράκης 2, Πρέκας 3, Γερακούδης 1, Κουκουμάκης, Μπιτσάκος Χ., Αλευρίδης, Χρυσοσπάθης, Τσαχιλίδης 1, Λαδάς, Χόλαντ, Μπιτσάκος Αν. 1, Μαστρογιαννάκος.

Λούδης: «Στην παρούσα φάση θέλουμε να κερδίζουμε»!

Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής της ομάδας πόλο ανδρών του ΓΣ Περιστερίου Κώστας Λούδης, δήλωσε: «Είναι μια σημαντική νίκη γιατί στην παρούσα φάση αντιμετωπίζουμε πολλά προβλήματα. Δεν είχαμε μόνο την απουσία του Άγγελου Φώσκολου, προέκυψε αυτή την εβδομάδα και εκείνη του αρχηγού μας Διονύση Καρούντζου που δεν αγωνίστηκε. Προερχόμενοι λοιπόν, από μια ήττα, έπρεπε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι».

Και πρόσθεσε: «Η ομάδα ήταν πολύ συγκεντρωμένη, έπαιξε άμυνα, γιατί η άμυνα είναι αυτή που δίνει τη νίκη. Από αυτό το ματς κρατάω την πολύ καλή άμυνα και τους τρεις βαθμούς. Στην παρούσα φάση, θέλουμε να κερδίζουμε. Δεν μπορείς να δείξεις τώρα τις πραγματικές σου δυνατότητες. Θα χρειαστεί χρόνος για να δείξουμε τις δυνατότητες μας που είναι πολύ μεγάλες».