Ο ΓΣ Περιστερίου έχει επενδύσει πολύ στο κομμάτι της βελτίωσης των αθλητών του Συλλόγου και σ’ αυτό το πλαίσιο προσέθεσε άλλη μια πολύ σημαντική παροχή προς όλα τα παιδιά.

Πρόκειται για την έναρξη της συνεργασίας (μετά από την αθλητική διατροφολόγο) με τον Αθλητικό -Παιδοψυχολόγο Νίκο Γεωργιάδη, με σκοπό να παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες σε αθλητές, γονείς και προπονητές. Μια συνεργασία που ξεκίνησε με τις ακαδημίες του μπάσκετ και θα επεκταθεί σ’ εκείνες του υγρού στίβου.

Μάλιστα, η πρώτη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο (6/4) στο Αμφιθέατρο του Δήμου Περιστερίου στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία.

Γονείς και μικροί αθλητές γεννημένοι από το 2013 και πάνω, βρέθηκαν στο γεμάτο Αμφιθέατρο, όπου για δυο ώρες υπήρχε μια διάδραση με τον Αθλητικό-Παιδοψυχολόγο Νίκο Γεωργιάδη.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας έχουν προβλεφθεί δυο συναντήσεις με αθλητές και γονείς του Εφηβικού τμήματος χωριστά χωρίς παρουσία προπονητών, ενώ το ίδιο θα ισχύσει και για τους αθλητές και γονείς του Παιδικού και Παμπαιδικού τμήματος χωριστά, χωρίς παρουσία προπονητών.