Στο τελευταίο φετινό της παιχνίδι, η γυναικεία ομάδα του Γ.Σ. Περιστερίου “κατέβηκε” με Κορασίδες και Νεάνιδες κι αν το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό (62-25 από την Αναγέννηση Γραμματικού), απέσπασαν το “ζεστό” χειροκρότημα. 

Στόχος του Γ.Σ.Π. ήταν η σωτηρία του στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Κατηγορίας της Ε.Σ.Κ.Α. Επετεύχθη τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε. Έτσι, στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς – κι αφού είχε “κλειδώσει” η ένατη θέση – η Γεωργία Αγγέλη προτίμησε να αφήσει… εκτός αποστολής όλη της ομάδα και να δώσει χρόνο συμμετοχής στις Κορασίδες και της Νέανιδες του συλλόγου. Η ήττα από την Αναγέννηση Γραμματικού με 62-25 ήταν δευτερεύουσας σημασίας καθώς οι νεαρές αθλήτριες προσπάθησαν από το πρώτο μέχρι το τελευταίο σφύριγμα. Η πλειοψηφία τους άλλωστε, θα αγωνίζεται και την νέα χρονιά στην Γ’ κατηγορία και η Γεωργία Αγγέλη ήθελε να τους δώσει μία πρώτη… γεύση! 
Τα δεκάλεπτα: 14-8,35-15,51-19,62-25
Γ.Σ. Περιστερίου (Αγγέλη): Γεωργιάδου 4, Κυριμάκη 2, Τσουκνάκη 5 (1) Γκουρτσιάνι 2, Χαραλαμποπουλου 2, Τριανταφυλλάκη 6, Γεωργίου 2, Ποθητού 2