Σε νέα βάση μπαίνει από σήμερα η συνεργασία του Γυμναστικού Συλλόγου Περιστερίου με το Ιατρικό Κέντρο της πόλης μας μετά την συμφωνία που επιτεύχθηκε ανάμεσα στις δυο πλευρές.
 
Ο πρόεδρος του Γ.Σ.Π., κ. Φίλιππος Κότσης και ο Γενικός Αρχηγός, κ.Γιώργος Παρδακίδης με την αρωγή του γιατρού της ομάδας μας, κ. Αβραάμ Τριανταφυλλόπουλου κατάφεραν να εξασφαλίσουν μια σπουδαία συνεργασία, η οποία θα προσδώσει την απαραίτητη σιγουριά και ασφάλεια στο πλέον μείζον θέμα κάθε αθλητή, την υγεία!
 
Οι αθλητές της καλαθοσφαιρικής ομάδας των Ανδρών θα έχουν την πολυτέλεια, εξαιτίας του νέου χορηγικού προγράμματος, να απολαμβάνουν την κορυφαία… φροντίδα που παρέχει το Ιατρικό Κέντρου Περιστερίου, το οποίο παράλληλα προσφέρει ειδικά προνόμια σε όλα τα μέλη του Συλλόγου μας, αλλά και τους αθλητές της Ακαδημίας.
 
Η διοίκηση του Ιατρικού Κέντρου, μέσω του  διευθυντή στρατηγικού σχεδιασμού και ανάπτυξης της εταιρίας, κ. Γόγια επέδειξε ιδιαίτερη ευαισθησία σε ότι αφορά την υγεία των αθλητών του Συλλόγου μας και το λιγότερο που μπορούμε να πούμε είναι ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.