Ο Γ.Σ. Περιστερίου θα αντιμετωπίσει τον δεύτερο της βαθμολογίας Υδραϊκό (17/11, 19:00) με τον Αγησίλαο Φαναριώτογλου να αναφέρεται στις δυσκολίες που κρύβει η αναμέτρηση. 

Η ομάδα του Κώστα Λούδη μετράει μία νίκη και τρεις στο πρωτάθλημα και κόντρα στον Υδραϊκό, θα αναζητήσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Η  βαθμολογική θέση του αντιπάλου (2ος) και το δυνατό του ρόστερ προμηνύουν ένα… δύσκολο απόγευμα για τον Γ.Σ.Π. αλλά όπως τόνισε ο Αγησίλαος Φαναριώτογλου “εμείς οφείλουμε να τον αντιμετωπίσουμε με σοβαρότητα. Αυτό είναι κάτι το αδιαπραγμάτευτο”. 

Ο 40χρονος αμυντικός, χαρακτήρισε εξαιρετικά δύσκολη την αναμέτρηση με τον Υδραϊκό αλλά “για μας δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια, το ξέρουμε αυτό.  Συνεπώς, η δουλειά μας είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι και σοβαροί. Ειδικά με ομάδες όπως ο Υδραϊκός, επιβάλλεται διότι αν δεν τον αντιμετωπίσουμε όπως πρέπει, τότε δεν θα χάσουμε απλά αλλά θα διασυρθούμε. Είναι ομάδα με έμπειρα παιδιά, που χρόνια κάνουν συγκεκριμένα πράγματα και που ξέρουν καλά το άθλημα, γι’ αυτό και μπορούν να μας διασύρουν αν δεν αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι με σοβαρότητα. Αν δεν είμαστε συγκεντρωμένοι για πάρα πολύ ώρα και αν δεν κάνουμε ότι μας λέει ο προπονητής μας”.