Ένα δυνατό φιλικό έδωσε στο κολυμβητήριο της «Χωράφας» η γυναικεία ομάδα πόλο του ΓΣ Περιστερίου απέναντι στην Ισραηλινή ASA Tel Aviv, το οποίο έληξε ισόπαλο (11-11) με τις δυο ομάδες να βγάζουν χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική τους κατάσταση.

Ο προπονητής του ΓΣΠ Βαγγέλης Πάτρας μπόρεσε να δει τον βαθμό ετοιμότητας των κοριτσιών απέναντι στην δευτεραθλήτρια Ισραήλ η οποία αγωνίστηκε στο Champions League.

«Ήταν ένα πολύ δυνατό φιλικό, έμεινα ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας μας, παρά το γεγονός ότι έλειπαν τρεις αθλήτριες (Γκοτζιά, Κάσσαρη και Παπασηφάκη)» υποστήριξε ο τεχνικός της γυναικείας ομάδας πόλο του ΓΣ Περιστερίου.

Και συμπλήρωσε: «Αυτό το φιλικό μας βοηθάει καθώς έχουμε ένα κενό στο πρωτάθλημα και θέλαμε να τοο αξιοποιήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αντιμετωπίζοντας μια ποιοτική ομάδα που βρίσκεται αυτή την περίοδο στην χώρα μας για την προετοιμασία της».

Πλέον τα κορίτσια του ΓΣΠ από τη Δευτέρα (6/2) θα μπουν στην τελική ευθεία της προετοιμασίας τους για τον εντός έδρας αγώνα πρωταθλήματος με την Γλυφάδα στις 15 Φεβρουαρίου.