Ένα δυνατό φιλικό προπονητικού χαρακτήρα έδωσε η γυναικεία ομάδα πόλο του ΓΣ Περιστερίου την περασμένη Κυριακή (20/3) με αντίπαλο την Εθνική ομάδα Κ18 της Μεγάλης Βρετανίας στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Περιστερίου, το οποίο έληξε ισόπαλο (15-15).

Ήταν ένα τεστ που βοήθησε τον προπονητή της ομάδας Βαγγέλη Πάτρα να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για την κατάσταση των αθλητριών του εν όψει της συνέχειας των υποχρεώσεων τους στο πρωτάθλημα της Α2 Κατηγορίας πόλο.

«Στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ομάδας μας για την έναρξη του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος πόλο Α2 γυναικών, δώσαμε ένα φιλικό αγώνα απέναντι στην εθνική ομάδα της Μεγάλης Βρετανίας. Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι με πολλά γκολ και από τις δύο πλευρές» σχολίασε αρχικά ο τεχνικός του ΓΣΠ Βαγγέλης Πάτρας και συνέχισε: «Για την ομάδα μας ήταν ευκαιρία να αγωνιστούν νεαρές αθλήτριες και να αποκτήσουν εμπειρίες που θα είναι χρήσιμες στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Χρόνος συμμετοχής δόθηκε σε 16 αθλήτριες. Ο αντίπαλος, μας ευχαρίστησε για τη φιλοξενία στο πρόσφατα ανακαινισμένο Δημοτικό Κολυμβητήριο Περιστερίου. Γι’ αυτό τον λόγο θέλουμε να ευχαριστήσουμε την διοίκηση του ΟΠΑΑΠ και τους εργαζόμενους για την παραχώρηση του κολυμβητηρίου, τους διαιτητές του αγώνα, Μαρία Δασκαλοπούλου, Αιγέα Παντελή, όπως και τους φίλους της ομάδας που βρέθηκαν στην κερκίδα, παρότι ο καιρός δεν ήταν καλός».

Στη συνέχεια ο Βαγγέλης Πάτρας εξήγησε ότι αυτός ο αγώνας άνοιξε τον δρόμο για περαιτέρω συνεργασία του ΓΣ Περιστερίου με ομάδες από την Μεγάλη Βρετανία, ένα γεγονός χωρίς αμφιβολία πολύ σημαντικό για τον Σύλλογο.

«Σίγουρα αυτή η μέρα ήταν η αρχή μιας συνεργασίας με ομάδες από την Μεγάλη Βρετανία» συμπλήρωσε ο προπονητής του ΓΣ Περιστερίου.