Το δεύτερο και πιο δυνατό φιλικό στο πλαίσιο της προετοιμασίας του θα δώσει το Σάββατο (2/9) στις 19.00 ο Γυμναστικός Σύλλογος Περιστερίου, υποδεχόμενος στο κλειστό “Α. Παπανδρέου” τον πρωταθλητή και κυπελλούχο Ελλάδας, Παναθηναϊκό.

Η ομάδα μας, έχοντας συμπληρώσει 2 εβδομάδες και πλέον σκληρής δουλειάς, θα δώσει ένα πολύ σημαντικό τεστ, θέλοντας να δοκιμάσει τις δυνάμεις της στο πιο υψηλό επίπεδο.

Ωστόσο, η συγκεκριμένη αναμέτρηση, μετά από συμφωνία των δυο συλλόγων, θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών και γι αυτό τον λόγο ο Γυμναστικός Σύλλογος Περιστερίου θα ήθελε να παρακαλέσει τους φιλάθλους να μην προσέλθουν στο γήπεδο, καθώς δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε κανέναν και οι πόρτες θα παραμείνουν κλειστές καθ’ όλη την διάρκεια του φιλικού παιχνιδιού.

Όλοι στον ΓΣΠ αντιλαμβανόμαστε την… λαχτάρα του κόσμου να δει από κοντά την αγαπημένη του ομάδα και τα νέα μεταγραφικά της αποκτήματα και για τον λόγο αυτό θα υπάρξει σύντομα η ευκαιρία να γεμίσουν την έδρα της ομάδας μας για να την παρακολουθήσουν αγωνιζόμενη.

Μέχρι τότε υπομονή κι ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση!