Για άλλον ένα χρόνο θα υπερασπίζεται την εστία της ομάδας πόλο του Περιστερίου ο Φίλιππος Καραμπέτσος, υψώνοντας τείχος στους αντιπάλους και την αγωνιστική περίοδο 2021-22.

Ο διεθνής τερματοφύλακας ανανέωσε την συνεργασία του με τους «κυανοκίτρινους» και θα βοηθήσει με την εμπειρία του το Περιστέρι στις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1, στο Κύπελλο Ελλάδος, αλλά και στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της ομάδας.

«Συνεχίζουμε την προσπάθεια που ξεκινήσαμε φέτος, ώστε να εδραιωθούμε στις παραδοσιακές δυνάμεις του χώρου», δήλωσε ο Φίλιππος Καραμπέτσος μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με το Περιστέρι και συνέχισε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ανανέωσα την συνεργασία μου με το Σύλλογο και θέλω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να πετύχουμε τους στόχους μας. Παράλληλα, θέλω να μπορέσω να μεταλαμπαδεύσω τις γνώσεις μου και την συμπεριφορά μου στους νεώτερους συμπαίκτες μου».

Και ο τερματοφύλακας του Περιστερίου κατέληξε:

«Ελπίζω να έχουμε ένα πρωτάθλημα χωρίς διακοπές τη νέα σεζόν και να το ευχαριστηθούν όλοι. Θα είναι ομολογουμένως ένα δύσκολο πρωτάθλημα, στο οποίο για πρώτη φορά θα συμμετάσχουν 16 ομάδες. Εύχομαι να έχουμε όλοι υγεία και να ολοκληρωθεί κανονικά. Όλες οι ομάδες ενισχύονται και το επίπεδο θα ανεβεί πολύ. Όσον αφορά την ομάδα μας, εύχομαι να έχουμε πρώτα υγεία, που είναι και το βασικό, και από κει και πέρα θα προσπαθήσουμε να έχουμε μία πορεία αντάξια της φετινής και στις τρεις διοργανώσεις που θα συμμετάσχουμε».