Αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για να κάνουν το 2-0 και να εξασφαλίσουν το ευρωπαϊκό «εισιτήριο» για τη νέα αγωνιστική περίοδο, είναι στην ανδρική ομάδα πόλο του ΓΣ Περιστερίου στο παιχνίδι του Σαββάτου (6/5, 15:30) στο «Ποσειδώνιο» Κολυμβητήριο με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

Οι πολίστες του Κώστα Λούδη ξέρουν ότι δεν θα έχουν εύκολη δουλειά, καθώς ο αντίπαλος είναι πολύ ανταγωνιστικός στην έδρα του, όμως, είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της αναμέτρησης και να φτάσουν στη νίκη, προκειμένου να κατακτήσουν την 5η θέση που οδηγεί στην Ευρώπη.

«Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, η Θεσσαλονίκη αποτελεί μια δύσκολη έδρα τα τελευταία χρόνια, αλλά πιστεύω ότι η ομάδα μας έχει την ποιότητα και τη θέληση να καθαρίσει τη σειρά, να πάρουμε τη νίκη και το ευρωπαϊκό εισιτήριο για τη νέα χρονιά» υποστήριξε ο φουνταριστός του ΓΣΠ Άγγελος Φώσκολος αναφερόμενος στην αναμέτρηση με τον «δικέφαλο».

Όσο για το τι πρέπει να προσέξει η ομάδα του ΓΣ Περιστερίου απέναντι στον ΠΑΟΚ για να πετύχει τον στόχο της, εξήγησε: «Στο πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας και για τα δεδομένα της ομάδας μας δεν κάναμε τόσο καλό παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ στην έδρα του παίζει αρκετά δυνατά και με ένταση. Οπότε αν μπούμε δυνατά στο ματς και παίξουμε σύμφωνα με τις δυνατότητες μας θεωρώ ότι θα κερδίσουμε. Αυτό είναι και το κλειδί για την αναμέτρηση, μια δυνατή αρχή, να δείξουμε ποιοί είμαστε, έτσι ώστε να μην δώσουμε τη δυνατότητα στον ΠΑΟΚ να πάρει το θετικό αποτέλεσμα».