Να συνεχίσει να βρίσκεται σε τροχιά θετικών αποτελεσμάτων θέλει η ανδρική ομάδα πόλο του ΓΣ Περιστερίου, που δοκιμάζεται το Σάββατο (3/12, 16:00) στα Χανιά κόντρα στην ομώνυμη ομάδα για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών.

Οι πολίστες του Κώστα Λούδη μετά τη νίκη επί του Ηλυσιακού θέλουν να πετύχουν άλλη μια νίκη, έτσι ώστε να κάνουν άλλο ένα βήμα για την υλοποίηση των στόχων τους.

«Παρά τις απώλειες που έχουμε και σ’ αυτό το παιχνίδι, καθώς μας λείπουν οι δυο φουνταριστοί (Φώσκολος-Τσαχιλίδης) πηγαίνουμε στα Χανιά για να πάρουμε τη νίκη, να παίξουμε όσο πιο δυνατά μπορούμε και για τα παιδιά που απουσιάζουν. Να ευχαριστηθούμε το ματς, είμαστε έτοιμοι, δουλέψαμε καλά και σίγουρα δεν θα είναι ένα εύκολο παιχνίδι, καθώς τα Χανιά είναι μια πολύ καλή ομάδα» υποστήριξε ο περιφερειακός του ΓΣΠ, Νίκος Γερακούδης.

Όσον αφορά το στοιχείο που θα κρίνει το παιχνίδι, ξεκαθάρισε: «Η άμυνα μας θα κρίνει το ματς! Πρέπει να κρατήσουμε χαμηλά τον αντίπαλο, όσον αφορά την παραγωγικότητα του στην επίθεση. Έχουμε δείξει ως τώρα ότι μπορούμε να το κάνουμε, καθώς έχουμε ένα συγκεκριμένο πλάνο από τον προπονητή μας που το ακολουθούμε».