Ο Άγγελος Κορωνιός, ο παίκτης που συνέδεσε το όνομα του με τον Γυμναστικό Σύλλογο Περιστερίου, όσο κανένας άλλος, και υπήρξε σημείο αναφοράς της ομάδας για πάνω από 20 χρόνια επέστρεψε το απόγευμα του Σαββάτου (14/4) για να την δει να κατακτά το πρωτάθλημα της Α2 στον αγώνα με τον Ηρακλή, μετά από πρόκληση της διοίκησης του ΓΣΠ.

O ΠΑΝΤΟΤΙΝΟΣ αρχηγός βρέθηκε και πάλι στο “κλειστό” που δοξάστηκε, καθώς το Διοικητικό Συμβούλιο τον βράβευσε για την πολυετή του προσφορά στον Σύλλογο, όπου ανδρώθηκε μπασκετικά κι αποτέλεσε πρότυπο για εκατοντάδες παιδιά της Πόλης μας να ασχοληθούν με το μπάσκετ.

Η τελετή έλαβε χώρα στο ημίχρονο (42-34) του αγώνα με τον Ηρακλή, με τον πρόεδρο του ΓΣΠ, Φίλιππο Κότση να δίνει τιμητική πλακέτα στον παντοτινό αρχηγό και τον Στέφανο Φώτου, ο οποίος γνωρίζει τον Άγγελο από τα πρώτα του βήματα στην ομάδα, να του δίνει την φανέλα με το όνομα του.

O ίδιος δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ: «Είναι μία ιδιαίτερη στιγμή για μένα η σημερινή μέρα, είναι μεγάλη τιμή αυτή. Βρίσκομαι μετά από πολλά χρόνια εδώ και θυμάμαι όμορφα πράγματα. Έδωσα τα πάντα για το Περιστέρι και είμαι χαρούμενος που η ομάδα επιστρέφει στην κορυφαία κατηγορία. Στο Περιστέρι μεγάλωσα, είναι η οικογένειά μου, είναι μέσα στο αίμα μου. Θέλω να παραμείνει στην πρώτη κατηγορία. Δεν μπορώ να ξεχωρίσω ένα συγκεκριμένο παιχνίδι».