Ο Σύλλογος στηρίζει την Υδατοσφαίριση και την μεγάλη προσπάθεια που γίνεται στο Περιστέρι από προπονητές και εφόρους. Αυτό ήταν το συμπέρασμα της χθεσινής συνάντησης που είχαν ο Φίλιππος Κότσης και ο Μπάμπης Καραθάνος με τους εφόρους της ανδρικής υδατοσφαίρισης του Γ.Σ.Π.

Πέρα από την ενημέρωση για τα πλάνα της νέας χρονιάς, συζητήθηκαν και ιδέες για ταχύτερη και πιο αποδοτική ανάπτυξη του αθλήματος στην πόλη μας και δόθηκε η έγκριση για να προχωρήσει το τμήμα στην υλοποίηση του σχεδιασμού του με στόχο την παραμονή του όχι μόνο στην Α2 αλλά και για να συνεχίσει σταθερά στο 5ετές πλάνο που έχει συμφωνηθεί.

Για ακόμα μία φορά τόσο ο Φίλιππος Kότσης όσο και ο Μπάμπης Καραθάνος έδωσαν τα θερμά τους συγχαρητήρια για τις επιτυχίες που έφερε φέτος η ανδρική υδατοσφαίριση. Ο στόχος για μία μεγάλη υδατοσφαίριση στο Περιστέρι παραμένει προτεραιότητα για τον Γ.Σ.Π.

Με αφορμή την χθεσινή συνάντηση και ως αποτέλεσμα πολλών άλλων συναντήσεων τους τελευταίους μήνες , ο Σύλλογος είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι οι έφοροι Βασίλης Λόης και Γιάννης Φέγγος θα συνεχίσουν και στην νέα σεζόν να στηρίζουν την Περιστεριώτικη υδατοσφαίριση από την θέση των εφόρων. Η πορεία όλου του Συλλόγου είναι μία και κοινή. Μέσα από δημιουργικές διαφωνίες, ο Γ.Σ.Π. διορθώνει πορείες και συνεχίζει το ταξίδι του στα αθλητικά δρώμενα της πόλης!

Αφού έγιναν οι απαραίτητες συζητήσεις και κατατέθηκαν απόψεις και προτάσεις, προχωράμε με πλήρη σύμπνοια προς το μέλλον. Με το πλάνο της νέας χρονιάς , ο Γ.Σ.Π. αποδεικνύει με πράξεις ότι η Υδατοσφαίριση αποτελεί άθλημα πόλης για το Περιστέρι.

Συνεχίζουμε δυναμικά , με σύνθημα μας «Η Ομάδα ποτέ μόνη της»…όπως λένε και οι άνθρωποί μας του WaterPolo ! Σε μία κοινή συνισταμένη για ένα ακόμα μεγαλύτερο Γ.Σ.Π.!