Σ’ ένα αμφίρροπο παιχνίδι που διεξήχθη στο κολυμβητήριο της «Χωράφας», η ομάδα πόλο των ανδρών του ΓΣ Περιστερίου ηττήθηκε (14-10) από τον ΓΣ Απόλλων Σμύρνης για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Εθνικής Κατηγορίας!

Η αναμέτρηση ήταν ισορροπημένη στην πρώτη και τη δεύτερη περίοδο (3-3 το πρώτο 8λεπτο και 3-3 το δεύτερο), καθώς πρόκειται για δυο ποιοτικές ομάδες του πρωταθλήματος. Όμως, στο δεύτερο μέρος και το τρίτο 8λεπτο οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο αποτελεσματικοί σε σχέση με τους πολίστες του Κώστα Λούδη και με το επιμέρους 3-5 είχαν μια διαφορά δυο τερμάτων την οποία διεύρυναν τελικά στο φινάλε του παιχνιδιού.

Επόμενος αντίπαλος για την ομάδα του ΓΣ Περιστερίου είναι το επόμενο Σάββατο (12/11, 15:00), στο κολυμβητήριο «Ποσειδώνιο» ο ΠΑΟΚ για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Εθνικής Κατηγορίας, καθώς η εντός έδρας αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικής έχει αναβληθεί και θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου στις 21:30.

ΤΑ 8ΛΕΠΤΑ: 3-3, 3-3, 3-5, 1-3.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Λούδης): Σαλτερής, Καζάζης 1, Τοράκης, Πρέκας 2, Γερακούδης, Κουκουμάκης, Μπιτσάκος Χ., Καρούντζος 3, Φώσκολος 1, Χρυσοσπάθης 3, Τσαχειλίδης, Λαδάς, Χόλαντ, Μπιτσάκος Ανδ., Μαστρογιαννάκος.

ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Δεληγιάννης): Γαλανόπουλος, Αλαμάνος 2, Μπογκντάνοβιτς 3, Μόκκας, Γονιωτάκης 1, Δίπλαρος 1, Μπραΐμης 1, Χονδροκούκης 1, Βίσκοβιτς 3, Γαρδίκας, Τουρκομένης, Σολανάκης 2, Καβουσάνος, Μυρίλος, Τσιαβαλιάρης.