Παρά την προσπάθεια η γυναικεία ομάδα πόλο του ΓΣ Περιστερίου ηττήθηκε (14-5) στο κολυμβητήριο της «Χωράφας» από τον Άλιμο ΝΑΣ για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής Κατηγορίας.

Τα κορίτσια του Βαγγέλη Πάτρα δεν βρέθηκαν σε καλή ημέρα και από το πρώτο 8λεπτο (2-5) αυτό το εκμεταλλεύτηκαν οι παίκτριες του Αλίμου που προοδευτικά διεύρυναν τη διαφορά. Το επιμέρους 1-3 στο δεύτερο 8λεπτο, αλλά και το 1-4 στην τρίτη περίοδο ουσιαστικά οδήγησαν τις φιλοξενούμενες στη νίκη.

Επόμενος αντίπαλος για τη γυναικεία ομάδα πόλο του ΓΣ Περιστερίου το προσεχές Σάββατο (29/10, 17:30) εκτός έδρας ο ΑΝΟ Γλυφάδας, για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Τα 8ΛΕΠΤΑ: 2-5, 1-3, 1-4, 1-2.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Πάτρας): Ζαφειράκη, Κολιτσοπούλου 1, Φραγκάκη, Γροζοπούλου, Αποστολίδου 2, Κωνσταντοπούλου, Λουκοπούλου, Μπερίκου, Πέττα 1, Μπεκρή, Κάσσαρη, Γκοτζιά 1, Κοβάτσεβιτς, Παπασηφάκη, Κικκίδου.

ΑΛΙΜΟΣ Ν.Α.Σ. (Πάτερος): Λάζαρη, Χαλδαίου 1, Κοβάσεβιτς 1, Πιοβάν, Λυκοθανάση, Πάτερου 2, Ασημάκη 3, Λογοθέτη, Μιχαϊλοβιτς 4, Μπιτσάκου 2, Τσιμάρα Ευδ., Χέλμη 1, Καραγιάννη, Κύρκου, Μπιτσάκου.

Πάτρας: «Ήμασταν τραγικοί»

Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο του ΓΣ Περιστερίου Βαγγέλης Πάτρας, δήλωσε: «Το αποτέλεσμα της προσπάθειας θα εξαρτηθεί από εμάς. Σε μας οφείλεται ότι συνέβη, δεν έκανε κάτι φοβερό η ομάδα του Αλίμου, απλώς εμείς ήμασταν τραγικοί. Προχωράμε…».