Την ήττα (15-3) γνώρισε εκτός έδρας η γυναικεία ομάδα πόλο του ΓΣ Περιστερίου από τον ΑΝΟ Γλυφάδας για την 4η αγωνιστική πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Εθνικής Κατηγορίας.

Οι πολίστριες του Βαγγέλη Πάτρα έκαναν την προσπάθεια τους, όμως ο αντίπαλος ήταν πολύ δυνατός και με επιμέρους 5-0 στο πρώτο 8λεπτο και 4-1 στο δεύτερο ουσιαστικά εξασφάλισε τη νίκη. Βέβαια, η συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι από εκείνες που δεν έχουν το «πρέπει» στο πλάνο που υπάρχει για την υλοποίηση των στόχων της ομάδας.

Γι’ αυτό και ο προπονητής του ΓΣΠ Βαγγέλης Πάτρας έκανε τους «πειραματισμούς» του σε συστήματα, προκειμένου να εμφανιστούν τα κορίτσια του ΓΣ Περιστερίου ετοιμοπόλεμα για τα καθοριστικά παιχνίδια, όσον αφορά την εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία.

Επόμενος αντίπαλος για τον ΓΣΠ είναι το επόμενο Σάββατο (5/11, 16:00) στο κολυμβητήριο της «Χωράφας» ο ΠΑΟΚ.

ΤΑ 8ΛΕΠΤΑ: 5-0, 4-1, 1-0, 5-2.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ I REPAIR (Ανδρεάκος): Καρύτσα, Νίνου Παν., Μουστακαρία, Γουλβς 5, Γρηγοροπούλου 2, Νίνου Ειρήνη 2, Αντωνιάδη, Κανελλλοπούλου 2, Κακαϊδη, Φουντωτού 1, Κατσώνη 1, Κοντογιάννη 2, Τσιάρα, Μαδένογλου, Αδάμη.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Πάτρας): Ζαφειράκη, Κικίδου, Φραγκάκη, Γροζοπούλου, Αποστολίδου 2, Κωνσταντοπούλου, Λουκοπούλου, Μπερίκου 1, Πέττα, Μπεκρή, Κάσσαρη, Γκοτζιά, Φραγκούλη, Παπασηφάκη, Γκίκα.

Πάτρας: «Παιχνίδια που θα βοηθήσει για εκείνα που πρέπει να κερδίσουμε»

Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο του ΓΣ Περιστερίου, Βαγγέλης Πάτρας, δήλωσε: «Ήταν ένα παιχνίδι, όπου περιμέναμε να κάνουμε μια δυναμική προετοιμασία η οποία θα μας βοηθήσει στα παιχνίδια που έχουμε ως στόχο να νικήσουμε για να πετύχουμε τον στόχο μας. Δουλέψαμε διάφορα συυστήματα και θεωρώ ότι συνεχώς βελτιωνόμαστε».