Παρά την προσπάθεια της η γυναικεία ομάδα πόλο του ΓΣ Περιστερίου ηττήθηκε (17-4) από τον Εθνικό εκτός έδρας στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Εθνικής Κατηγορίας!

Οι παίκτριες του Βαγγέλη Πάτρα ξεκίνησαν καλά (2-1) το πρώτο 8λεπτο, αλλά στη συνέχεια δεν ήταν τόσο αποτελεσματικές στην επίθεση, κάτι που αξιοποίησε η ομάδα του Εθνικού και άνοιξε το σκορ με το επιμέρους 6-1 στη δεύτερη περίοδο, όπου εν πολλοίς κρίθηκε και η αναμέτρηση.

Επόμενος αντίπαλος για την γυναικεία ομάδα πόλο του ΓΣ Περιστερίου είναι την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου (21:30) στο Κολυμβητήριο της «Χωράφας» η ομάδα της Βουλιαγμένης.

ΤΑ 8ΛΕΠΤΑ: 2-1, 6-1, 4-0, 5-2.

ΕΘΝΙΚΟΣ NOBEL HELLAS (Λέανδρος): Σωτηρέλη, Καραμπέτσου 1, Μπορίσοβα 2, Λασκαρίδου 2, Κοντονή 1, Γεωργούση 1, Χατζηκυριακάκη 1, Μπενέκου Αλκ. 3, Ρακιντζή, Κανετίδου, Μπενέκου Ιόλη 1, Άντριους 2, Μπεκρή, Κατσιμπρή 3, Λαλούση.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Πάτρας): Ζαφειράκη, Κικίδου, Φραγκάκη, Γροζοπούλου, Αποστολίδου 1, Κωνσταντοπούλου 1, Λουκοπούλου, Μπερίκου, Πέττα 1, Μπεκρή, Κάσσαρη, Γκοτζιά 1, Παπασηφάκη, Γκίκα.

Πάτρας: «Έχουμε πρόβλημα στην τελική προσπάθεια»

Στην τελική προσπάθεια επικεντρώθηκε ο προπονητής της γυναικείας ομάδας του ΓΣ Περιστερίου Βαγγέλης Πάτρας στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τον Εθνικό. «Ενώ ξεκινήσαμε πολύ ωραία από το ημίχρονο και μετά ίσως λίγο η κούραση, ίσως οι αλλαγές που κάναμε μας έκαναν να χάσουμε την συγκέντρωση μας στην τακτική. Αντί να παραμείνουμε στο πλάνο που είχαμε οργανώσει, ξέφυγε πολύ το σκορ» υποστήριξε ο τεχνικός του ΓΣΠ.

Και συμπλήρωσε: «Είναι προφανές ότι έχουμε πρόβλημα στην τελική προσπάθεια. Δουλεύουμε σ’ αυτό το κομμάτι και σύντομα θα έχουμε καλύτερα αποτελέσματα. Όπως έχω πει και στα αποδυτήρια στα κορίτσια, το πρωτάθλημα είναι μαραθώνιος και θα κριθεί την τελευταία αγωνιστική η παραμονή μας στην κατηγορία».