Το πάλεψε η γυναικεία ομάδα πόλο του ΓΣ Περιστερίου, αλλά ηττήθηκε (17-8) από τη Βουλιαγμένη, στο κολυμβητήριο της «Χωράφας» για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Εθνικής Κατηγορίας.

Οι πολίστριες του Βαγγέλη Πάτρα έκαναν μεγάλη προσπάθεια, αλλά από το πρώτο 8λεπτο η Βουλιαγμένη είχε τον έλεγχο (3-7) και με το επιμέρους 2-5 στη δεύτερη περίοδο ουσιαστικά «κλείδωσε» τη νίκη, καθώς στη συνέχεια δεν απειλήθηκε από τον ΓΣΠ.

Επόμενος αντίπαλος για την γυναικεία ομάδα πόλο του ΓΣ Περιστερίου είναι ο ΝΟ Λάρισας το προσεχές Σάββατο (3/12, 18:00) στο κολυμβητήριο της «Χωράφας» για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Εθνικής Κατηγορίας.

ΤΑ 8ΛΕΠΤΑ: 3-7, 2-5, 2-4, 1-1.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Πάτρας): Ζαφειράκη, Κολιτσοπούλου 1, Φραγκάκη, Γροζοπούλου 1, Αποστολίδου 2, Κωνσταντοπούλου, Λουκοπούλου, Μπερίκου, Κικκίδου Αν., Κάσσαρη 3, Γκοτζιά 1, Σκαρμούτσου Ελ., Σκαρμούτσου Β., Γκίκα.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Λιώση): Κοτσιώνη, Καΐάφα 3, Καλογεροπούλου, Παπανικολάου, Γιαννοπούλου 4, Ριτζ 4, Τανκέεβα 5, Ντούλη, Νικολάου, Ανδρεάδη 1, Μιμίδη, Αγγελίδη, Ε. Πάτρα, Κρασσά.