Παρά την προσπάθεια τους οι πολίστες του ΓΣ Περιστερίου γνώρισαν την ήττα (17-8) από τον Ολυμπιακό στο Εθνικό Κολυμβητήριο του Πειραιά, για την 6η αγωνιστική του G1 Ομίλου του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Εθνικής Κατηγορίας ανδρών.

Οι «κυανοκίτρινοι» δεν ξεκίνησαν καλά (4-0) και στο ημίχρονο (9-2) ουσιαστικά όλα είχαν κριθεί, καθώς ο Ολυμπιακός ήταν αποτελεσματικός και μπόρεσε να εξασφαλίσει μια σημαντική διαφορά φτάνοντας στη νίκη.

Επόμενος αντίπαλος για την ανδρική ομάδα πόλο του ΓΣ Περιστερίου στις 18 Μαρτίου ο Εθνικός στο κολυμβητήριο της «Χωράφας» για την 7η αγωνιστική της Β’ Φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Εθνικής Κατηγορίας.

ΤΑ 8ΛΕΠΤΑ: 4-0, 5-2, 5-3, 3-3.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μιλάνοβιτς): Ζερδεβάς, Δήμου 4, Βάμος 2, Γενηδουνιάς, Δερβίσης 3, Μπούσλιε 2, Μουρίκης 1, Κολόμβος 1, Γραμματικός, Παπαναστασίου 2, Δαμίγος, Γκίλλας 2, Λιαντζίρης.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Λούδης): Σαλτερής, Αλευρίδης, Τοράκης, Πρέκας 1, Γερακούδης 1, Κουκουμάκης, Μπιτσάκος Χρ., Καρούντζος 3, Φώσκολος 1, Χρυσοσπάθης 1, Μαστρογιαννάκος, Λαδάς 1, Χόλαντ, Ναγκλ, Μπιτσάκος Ανδρ.

Λούδης: «Να αλλάξουμε νοοτροπία για να μεγαλώσουμε σαν ομάδα»!

Μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό, ο προπονητής του ΓΣ Περιστερίου, Κώστας Λούδης, δήλωσε: «Είναι ένα παιχνίδι που έχω παράπονα απο την ομάδα για τον τρόπο που αντιμετωπίσαμε το παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός είναι ομάδα με ποιότητα και αν σε βρει χαλαρό το αποτέλεσμα θα είναι αυτό που είδαμε και στο ματς. Ουσιαστικά εμείς παλέψαμε στο δεύτερο ημίχρονο. Θα πρέπει να αλλάξουμε νοοτροπία για να μπορέσουμε να μεγαλώσουμε και σαν ομάδα».