Πανέτοιμοι για την έναρξη της β’ φάσης του πρωταθλήματος της Α1 πόλο των Ανδρών είναι στον ΓΣ Περιστερίου. Το Σάββατο (19/2, 20:30) οι πολίστες του Κώστα Λούδη θα αναμετρηθούν με την ΑΕΚ στο κολυμβητήριο της Ηλιούπολης.

Έπειτα από το διάστημα της διακοπής, οι «κυανοκίτρινοι» ρίχνονται στην «μάχη» με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στις αναμετρήσεις της β’ φάσης του πρωταθλήματος.

«Περιμένουμε με ανυπομονησία την έναρξη της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος, στην οποία η ομάδα μας θα δώσει παιχνίδια που θα κρίνουν την πορεία της τη φετινή χρονιά στο πρωτάθλημα. Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τις τρεις ομάδες (ΑΕΚ, Εθνικό και Υδραϊκό) εκ των οποίων με τις δυο, την ΑΕΚ και τον Εθνικό δεν έχουμε παίξει στην πρώτη φάση του πρωταθλήματος» υποστήριξε ο Φίλιππος Καραμπέτσος και πρόσθεσε: «Θέλουμε να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες του παιχνιδιού με την ΑΕΚ, μετά την διακοπή του πρωταθλήματος και να ξεκινήσουμε αυτή τη σειρά των αγώνων με ένα θετικό αποτέλεσμα».

Όσο για το τι πρέπει να προσέξουν απέναντι στην ΑΕΚ, ο τερματοφύλακας της ομάδας πόλο του ΓΣ Περιστερίου, υπογράμμισε: «Η ΑΕΚ έδειξε στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος μια συνέπεια και ήταν ανταγωνιστική στα περισσότερα παιχνίδια. Αυτό που πρέπει να προσέξουμε, είναι η λειτουργία της άμυνας μας. Στην επίθεση θεωρώ ότι έχουμε τις λύσεις για να μπορέσουμε να σκοράρουμε και να φτάσουμε στη νίκη».