Το πρώτο βήμα για την είσοδο στους «8» του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών θέλει να κάνει την Πέμπτη (7/4, 15:00) η ομάδα του ΓΣ Περιστερίου που υποδέχεται τον ΠΑΟΚ, στο κολυμβητήριο της «Χωράφας».

Σ’ αυτή τη φάση του πρωταθλήματος απαιτούνται δυο νίκες, προκειμένου οι «κυανοκίτρινοι» να βρεθούν στα προημιτελικά, με την δεύτερη αναμέτρηση να διεξάγεται το προσεχές Σάββατο (9/4) στη Θεσσαλονίκη. Εάν χρειαστεί και τρίτο παιχνίδι θα γίνει την επόμενη Δευτέρα (11/4) στο Περιστέρι.

«Αυτά τα παιχνίδια περιμένουμε όλη τη χρονιά» εξηγεί ο Διονύσης Καρούντζος όσον αφορά την αναμέτρηση του ΓΣ Περιστερίου με τον ΠΑΟΚ και συνέχισε: «Δεν πάμε από τον εύκολο θεωρητικά δρόμο της πρώτης θέσης, ακολουθούμε τον πιο δύσκολο μέσα από την σειρά των αγώνων με τον ΠΑΟΚ. Όμως, γι’ αυτά τα ματς προετοιμαζόμαστε από την αρχή της χρονιάς».

Όσο για τον βαθμό δυσκολίας της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ ο Διονύσης Καρούντζος, υπογράμμισε: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι που θέλει προσοχή. Και τα δυο η τρία ματς εάν χρειαστεί, θα είναι αρκετά δύσκολα και αν αντέξουμε στο δυναμικό παιχνίδι του ΠΑΟΚ και κολυμπήσουμε αρκετά, θεωρώ ότι είμαστε το φαβορί για να περάσουμε στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος».