Ο Γ.Σ. Περιστερίου προετοιμάζεται για το δεύτερο του παιχνίδι στην Α1 και το πρώτο του εκτός έδρας. Το απόγευμα του Σαββάτου (20/10) η ομάδα του Κώστα Λούδη θα βρεθεί στο κολυμβητήριο του Φαλήρου για να αντιμετωπίσει τον Α.Ο.Π.Φ. (19:00 με διαιτητές τους Κατσώνη και Μαρκοπούλου) και θα προσπαθήσει να… σπάσει το ρόδι. 

“Είναι το πρώτο μας παιχνίδι εκτός έδρας κι αναμφίβολα θα είναι δύσκολο κόντρα σε μια νεανική αλλά και συνάμα έμπειρη ομάδα η οποία γνωρίζει την κατηγορία, πολύ περισσότερα απ’ ότι εμείς” τονίζει ο Δημήτρης Καζάκος για τον αντίπαλο του Γ.Σ.Π. και συνεχίζει: “Εμείς όμως, είμαστε μία ομάδα που θέλει να παλεύει όλα της τα παιχνίδια και το ίδιο θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και στο Φάληρο. Να αποδώσουμε ένα καλό πόλο, να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι και να φανούμε όσο το δυνατών πιο ανταγωνιστικοί. Αν συμβούν όλα τα παραπάνω, νομίζω πως θα έχουνε καλές πιθανότητες για την πρώτη μας νίκη στο πρωτάθλημα”.

Ο 23χρονος τερματοφύλακας αναφέρθηκε και στην παρουσία του Κώστα Λούδη στον πάγκο της ομάδας και την δουλειά που γίνεται με την έλευση του: “Μέρα με την μέρα, ο προπονητής αλλάζει κάποια πράγματα στον τρόπο παιχνιδιού. Φυσικά δεν γίνεται μέσα σε δέκα ημέρες να περάσει όλη του την φιλοσοφία και οι παίκτες να την αφομοιώσουν αλλά διαρκώς βελτιωνόμαστε, μαθαίνουμε και θα φανεί στην πισίνα το αποτέλεσμα. Σίγουρα θέλουμε να φανούμε πιο ανταγωνιστικοί από το ματς της πρεμιέρας. Υπάρχει ενθουσιασμός, υπάρχει όμως και καθαρό μυαλό που θα μας βοηθήσει στις δύσκολες στιγμές”.