Με τον Πανιώνιο θα αναμετρηθεί για την πρώτη φάση των playoffs ο ΓΣ Περιστερίου την Τετάρτη (5/4, 20:30) στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης, στην προσπάθεια που κάνει για να προκριθεί στην τετράδα του πρωταθλήματος.

Οι παίκτες του Κώστα Λούδη είναι πανέτοιμοι για να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του δύσκολου αγώνα με τους «κυανέρυθρους» με τους οποίους έχουν τη φετινή σεζόν δυο νίκες και μια ήττα.

«Αντιμετωπίζουμε τον Πανιώνιο στην πρώτη φάση των playoffs, είμαστε δυο πλήρεις ομάδες αυτή τη στιγμή και στη σειρά των αγώνων που έχουμε παίξει ως τώρα έχουμε κερδίσει δυο φορές και ηττηθήκαμε μια» υποστηρίζει ο Μιχάλης Καζάζης, αναφερόμενος στην αναμέτρηση με τους «κυανέρυθρους».

Και συνέχισε: «Παίζουμε ένα παιχνίδι εκτός έδρας στο οποίο είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι και έχουμε σαν στόχο να πάρουμε τις δυο νίκες που χρειαζόμαστε για να περάσουμε στην τετράδα. Η ομάδα είναι σε πολύ καλή κατάσταση και είμαστε έτοιμοι για να κάνουμε το επόμενο βήμα».

Όσο για το τι πρέπει να προσέξει ο ΓΣ Περιστερίου για να πετύχει το στόχο του, ο Μιχάλης Καζάζης, επισήμανε: «Ο Πανιώνιος είναι μια πολύ καλή ομάδα, διαθέτει μια σκληρή έδρα με τον κόσμο να της δίνει δύναμη, όμως αυτό δεν μας επηρεάζει, καθώς είμαστε όλοι έμπειροι παίκτες και έχουμε παίξει πολλές φορές σ’ αυτό το γήπεδο. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι και κάνουμε αυτά που είπε ο προπονητής μας και δουλέψαμε στην προπόνηση θα έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα».

Η δεύτερη αναμέτρηση των δυο ομάδων θα πραγματοποιηθεί το προσεχές Σάββατο (8/4, 16:30) στο κολυμβητήριο της «Χωράφας» και αν χρειαστεί τρίτο παιχνίδι θα διεξαχθεί στη Νέα Σμύρνη την Μεγάλη Τρίτη (11/4, 20:30).