Στην 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α1 υδατοσφαίρισης των Ανδρών, ο Γ.Σ. Περιστερίου θα φιλοξενήσει το Σάββατο (27/10) στο κολυμβητήριο της Χωράφας τον Ο.Φ.Θ. (18:00). Η ομάδα του Κώστα Λούδη δεν έχει καταφέρει ακόμα να σημειώσει νίκη, γι΄αυτό κι ο Παναγιώτης Κλήμος βάζει το “πρέπει” στην αυριανή αναμέτρηση με τον, επίσης, νεοφώτιστο σύλλογο της Θεσσαλονίκης. 

“Παιχνίδι με το παιχνίδι παρουσιαζόμαστε καλύτεροι. Δένουμε ως ομάδα, ο ένας μαθαίνει τον άλλον κι όλοι μαζί με τον προπονητή διότι κι αυτός είναι καινούργιος στον σύλλογο” τονίζει αρχικά ο 25χρονος περιφερειακός για να συνεχίσει: “Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, κάθε αγωνιστική να παρουσιαζόμαστε βελτιωμένοι κι ελπίζω το Σάββατο (27/10) να είμαστε ακόμα καλύτεροι. Χρειαζόμαστε την νίκη για να… πάρουμε τα πάνω μας. Πρέπει να κερδίσουμε γιατί ο Ο.Φ.Θ. είναι από τις ομάδες που έχουν κοινό στόχο με εμάς. Οπότε αύριο, μπαίνει για πρώτη φορά και το “πρέπει”. Μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα, δεν είχαμε το άγχος καθώς ξέραμε πως ήμασταν το outsider, τώρα όμως πρέπει να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα”.

Ο Παναγιώτης Κλήμος αναφέρθηκε και στα λάθη που έχει κάνει έως τώρα ο Γ.Σ.Π. στο πρωτάθλημα λέγοντας πως “έχουμε δουλέψει πολύ όλη την εβδομάδα προκειμένου να μην επαναληφθούν λάθη που κάναμε στα δύο πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Στο παιχνίδι με τον Α.Ο. Παλαιού Φαλήρου, ενώ ήμασταν μέσα στο ματς, κουραστήκαμε στην τελευταία περίοδο και χάσαμε το παιχνίδι. Αυτό δεν θέλουμε να επαναληφθεί. Δουλέψαμε σκληρά για να βελτιώσουμε την εικόνα μας και για να παρουσιαστούμε έτοιμοι το Σάββατο”.