Με μεγάλη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 19η εσωτερική ημερίδα του Υγρού Στίβου του Γυμναστικού Συλλόγου Περιστερίου, στο Δημοτικό  κολυμβητήριο της Χωράφας.

Στην γιορτή αυτή των Ακαδημιών Κολύμβησης και Υδατοσφαίρισης του Συλλόγου μας οι νεαροί αθλητές και αθλήτριες είχαν την ευκαιρία να δείξουν την πρόοδο τους, αποσπώντας το χειροκρότημα, αλλά και τον θαυμασμό των γονέων και όσων γέμισαν τις κερκίδες του κολυμβητηρίου.

Την οργάνωση και πραγματοποίηση της όλης εκδήλωσης είχε το μέλος του Δ.Σ. και Υπεύθυνη του Υγρού Στίβου κα Παυλίδη Ντρε Γεωργία με την αμέριστη συνεργασία της κα Σπυροπούλου Γεωργίας, επίσης μέλος του ΔΣ και Υπεύθυνη της Γυναικείας Υδατοσφαίρισης αλλά και των προπονητών και  εφόρων των τμημάτων κολύμβησης και υδατοσφαίρισης.

Το “παρών” έδωσαν οι προπονητές της Ακαδημίας, προεξέχοντος του Αρχιπροπονητή κου Ορφανίδη, και φυσικά ο Πρόεδρος του Γυμναστικού Συλλόγου Περιστερίου κος Φίλιππος Κότσης, που αμέσως μετά τον νικηφόρο αγώνα του αντρικού τμηματος πολο κατέφθασε στο κολυμβητήριο της Χωράφας για να χειροκροτήσει τους αθλητές του Συλλόγου. Παρούσα επίσης και η κα Τζένη Γαλάνη μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και Υπεύθυνη του Ανδρικού τμήματος Υδατοσφαίρισης του ΓΣΠ.