Ο Γυμναστικός Σύλλογος Περιστερίου έκανε το 12/12 στο φετινό πρωτάθλημα της Α2, επικρατώντας με 72-59 του Ηρακλή στο Ιβανώφειο και εδραιώθηκε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. 

Μεγάλη ώθηση, στην επίτευξη μιας ακόμα σημαντικής νίκης, έδωσε στην ομάδα μας η παρουσία 200 περίπου οπαδών της, οι οποίοι ταξίδεψαν αυθημερόν για να βρεθούν στο πλευρό του αγαπημένου τους ΓΣΠ και να τον ενισχύσουν με το μοναδικό τρόπο, που μόνο αυτοί ξέρουν, ώστε να φτάσει σε μια ακόμα νίκη.

Η παρουσία τους ήταν για πολλοστή φορά ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ και η συμπεριφορά τους ΑΨΕΓΑΔΙΑΣΤΗ!

Τους αξίζουν πολλά μπράβο και ένα μεγάλο ευχαριστώ τόσο από την διοίκηση, όσο κι από  τους παίκτες και το τεχνικό τιμ, καθώς ο Νίκος Καραγιάννης και τα παιδιά του αισθάνθηκαν και πάλι την “ασφάλεια” ότι αγωνίζονται στο ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ.

Τέλος, η διοίκηση του Γυμναστικού Συλλόγου Περιστερίου ευχαριστεί τον Ηρακλή για την άψογη φιλοξενία του και τους φιλάθλους του για την άψογη συμπεριφορά τους και επιφυλάσσεται να ανταποδώσει στον αγώνα του β΄γύρου.

Επόμενο ραντεβού το ερχόμενο Σάββατο (13/1, 17.00) στον εντός έδρας αγώνα με την Καστοριά ώστε να κάνουμε ένα ακόμα βήμα για την επιστροφή του ΓΣΠ, εκεί όπου ανήκει, στην… Α1!