Την ήττα (10-4) γνώρισε η γυναικεία ομάδα πόλο του ΓΣ Περιστερίου από τον ΠΑΟΚ στο κολυμβητήριο της «Χωράφας», για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Εθνικής Κατηγορίας.

Παρά την προσπάθεια των αθλητριών του Βαγγέλη Πάτρα, ο αντίπαλος ήταν πιο αποτελεσματικός και από το πρώτο ημίχρονο είχε τον έλεγχο με επιμέρους σκορ 2-4.

Μάλιστα στο τρίτο 8λεπτο βρέθηκε πίσω και με 2-7 πριν ολοκληρώσει την περίοδο μειώνοντας σε 4-7. Στο τελευταίο 8λεπτο ο ΠΑΟΚ σημείωσε 3 τέρματα, αλλά οι πολίστριες του ΓΣ Περιστερίου δεν ήταν εξίσου αποτελεσματικές στις ευκαιρίες που τις παρουσιάστηκαν και γνώρισαν την ήττα.

Επόμενος αντίπαλος για την γυναικεία ομάδα πόλο του ΓΣ Περιστερίου είναι στην 6η αγωνιστική το επόμενο Σάββατο (12/11, 15:00) εκτός έδρας ο Εθνικός.

ΤΑ 8ΛΕΠΤΑ: 1-2, 1-2, 2-3, 0-3.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Πάτρας): Ζαφειράκη, Κολιτσοπούλου, Φραγκάκη, Γροζοπούλου, Αποστολίδου 1, Κωνσταντοπούλου 1, Λουκοπούλου, Μπερίκου, Πέττα, Μπεκρή 1, Κάσσαρη, Γκοτζιά 1, Κοβάτσεβιτς, Παπασηφάκη, Γκίκα.

ΠΑΟΚ (Βέργος): Λεριώτη-Συκά, Μπίκου, Πουστινίκοβα 1, Τζελέπη 1, Καρυπίδου Μελίνα 2, Παρασκευοπούλου 1, Γραικού, Λαμπρούση, Φραγκιά 2, Ντόνα –Τσιάκα, Στόγιου, Μουρατίδου, Τζούρκα, Καρυπίδου Ηρώ 3.
Πάτρας: «Πληρώσαμε την αστοχία στην επίθεση»
Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο του ΓΣ Περιστερίου, Βαγγέλης Πάτρας, δήλωσε: «Ήταν μια πολύ κακή ημέρα για μας. Στοίχισε η απώλεια της Κολιτσοπούλου. Είχαμε μεγάλη αστοχία στην επίθεση και αυτό το πληρώσαμε. Δεν απογοητευόμαστε όμως, συνεχίζουμε, το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο. Άλλωστε, η παραμονή μας στην κατηγορία θα κριθεί στο τέλος της σεζόν».