Στην «μάχη» για την κατάκτηση της 5ης θέσης στα playoffs του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών ρίχνεται το Σάββατο (22/4, 16:30) ο ΓΣ Περιστερίου που υποδέχεται τον Παναθηναϊκό.

«Αρχικά υπήρχε απογοήτευση λόγω του αποκλεισμού μας από την τετράδα ωστόσο θεωρώ ότι το έχουμε ξεπεράσει και κοιτάμε να επιστρέψουμε στα καλά αποτελέσματα» υποστήριξε αρχικά ο Κώστας Κουκουμάκης, ο οποίος μαζί με τους συμπαίκτες του θα προσπαθήσουν να επιστρέψουν στις νίκες.

«Στόχος της ομάδας είναι ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο για του χρόνου, αρχής γενομένης απο αυριανό παιχνιδι με τον Παναθηναϊκό, όποτε κάθε αναμέτρηση από ‘δω και περα για μας είναι τελικός» εξηγεί ο περιφερειακός του ΓΣΠ.

Και προσθέτει: «Ο Παναθηναϊκός είναι μια καλή ομάδα με νεανικό ρόστερ που την έχουμε αντιμετωπίσει τρεις φορές μέσα στη χρόνια. Θεωρώ ότι την γνωρίζουμε και έχουμε ένα μικρό πλεονέκτημα ξεκινώντας τη σειρά στο δικό μας κολυμβητήριο. Πιστεύω αν ξεκινήσουμε συγκεντρωμένα και προσεκτικά θα επιβάλλουμε το ρυθμό μας και θα έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα».