Σε ρυθμούς Κυπέλλου κινείται η ομάδα πόλο του ΓΣ Περιστερίου, καθώς την Τετάρτη (2/2, 20:30) αντιμετωπίζει σε νοκ άουτ αγώνα στην φάση των «16» εκτός έδρας τον ΑΝΟ Γλυφάδας!

Ο Κώστας Λούδης και οι πολίστες του έχουν δουλέψει πολύ καλά όλο αυτό το διάστημα και θέλουν να αξιοποιήσουν την καλή αγωνιστική τους κατάσταση, προκειμένου να πάρουν το «εισιτήριο» για τα προημιτελικά του θεσμού.

«Ειναι ένα παιχνίδι δύσκολο, νοκ άουτ, απέναντι στην Γλυφάδα, που είναι ένας αντίπαλος με μεγάλη παράδοση, ο οποίος προέρχεται από μια πολύ σημαντική νίκη ψυχολογίας στο πρωτάθλημα απέναντι στον Εθνική» υποστηρίζει ο τεχνικός του ΓΣΠ για την νοκ άουτ «μονομαχία» με την ομάδα της Γλυφάδας και συμπληρώνει: «Πέτυχε μια καθαρή νίκη στο πρωτάθλημα, που επιβεβαιώνει ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση αγωνιστικά και έχει καλή ψυχολογία».

Συνεπώς το έργο των «κυανοκίτρινων» θα έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας, δεδομένου ότι πρόκειται για ένα εκτός έδρας παιχνίδι.

«Παρότι ο αντίπαλος έχει κερδίσει και είναι σε καλή κατάσταση, αν εμείς πιάσουμε τα στάνταρ απόδοσης που μπορούμε και έχουμε δείξει ως τώρα στο πρωτάθλημα θεωρώ πως μπορούμε να πάρουμε την πρόκριση για τα προημιτελικά» υπογραμμίζει ο Κώστας Λούδης και καταλήγει: «Το Κύπελλο είναι ένας θεσμός που μας ενδιαφέρει στο Περιστέρι και θα τα δώσουμε όλα για να φτάσουμε μέχρι το τέλος».