Το πιο σημαντικό βήμα για την εξασφάλιση της δεύτερης θέσης στην βαθμολογία θέλει να κάνει η ομάδα πόλο του ΓΣ Περιστερίου, που υποδέχεται το Σάββατο (11/12, 16:00) στο Κολυμβητήριο της «Χωράφας» τον Πανιώνιο, για την 9η αγωνιστική του 36ου πρωτάθληματος υδατοσφαίρισης της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών.

«Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι αυτό που θα δώσουμε με τον Πανιώνιο, προερχόμαστε από πέντε σερί νίκες και έχουμε στοχεύσει σ’ αυτό το ματς» υποστήριξε αρχικά ο τεχνικός του ΓΣΠ Κώστας Λούδης και συμπλήρωσε: «Ίσως, αυτή η διακοπή στο πρωτάθλημα να μην μας έχει κάνει καλό, γιατί χάνεις έναν ρυθμό που είχες αποκτήσει, αλλά είναι ένα παιχνίδι που παίζουμε στην έδρα μας και αποκλειστικός στόχος είναι η νίκη. Γιατί με το θετικό αποτέλεσμα μπορείς να διεκδικήσεις μέχρι τέλους την δεύτερη θέση. Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα, χρίζει φαβορί τον Πανιώνιο για την δεύτερη θέση».

Οι καιρικές συνθήκες με βάση τα μετεωρολογικά δελτία δεν φαίνεται ότι θα είναι σύμμαχος της ομάδας. Όμως, ο έμπειρος τεχνικός κάλεσε τον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια.

«Δεν ξέρω πως θα είναι οι καιρικές συνθήκες. Αν θα είναι καλές, μακάρι να έρθει ο κοσμος να μας βοηθήσει γιατί αυτό είναι σημαντικό. Είναι ίσως το πιο σπουδαίο παιχνίδι μέχρι το επόμενο, οπότε έχουμε ανάγκη την βοήθεια του κόσμου για να μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας».