Μια ανάσα από τα προημιτελικά του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών βρίσκεται πλέον η ομάδα πόλο του ΓΣ Περιστερίου που επικράτησε με 12-9 στο κολυμβητήριο της «Χωράφας» του ΠΑΟΚ! Οι «κυανοκίτρινοι» θέλουν άλλη μια νίκη το Σάββατο (9/4, 14:00) στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο επί του «δικεφάλου», προκειμένου να περάσουν στους «8» του πρωταθλήματος.

Οι πολίστες του Κώστα Λούδη κυριάρχησαν από το ξεκίνημα της αναμέτρησης και μετά το 2-1 στο πρώτο 8λεπτο, ουσιαστικά «κλείδωσαν» τη νίκη. Το επιμέρους 5-1 στην δεύτερη περίοδο έδωσε τη δυνατότητα στον προπονητή των «κυανοκιτρίνων» να μοιράσει τον χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του, καθώς είχε εξασφαλιστεί η νίκη.

ΤΑ 8ΛΕΠΤΑ: 2-1, 5-1, 3-3, 2-4.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Λούδης): Καραμπέτσος, Παπανικολάου, Σταματίου, Φάρμερ 1, Γερακούδης 1, Κουκουμάκης 2, Μπιτσάκος Χρ. 1, Καρούντζος 2, Αγκόρτσας, Παπασιφάκης 3, Τοράκης 1, Λαδάς, Δαμίγος, Μυρίλος, Μπιτσάκος Ανδ. 1.

ΠΑΟΚ (Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Σαρησάββας, Μηλάς 2, Προσινικλής Ν. 1, Μαρινάγης, Κεχαλάρης 2, Μιλάρντοβιτς, Σγουρίδης 1, Μπαγλατζής 1, Προσινικλής Π., Κούπμαν 1, Κουγιούνης, Μανθογιάννης, Τόττης 1.

Λούδης: «Σημαντική νίκη, διαφορετικό το δεύτερο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ»

 Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής της ομάδας πόλο του ΓΣ Περιστερίου, Κώστας Λούδης, δήλωσε: «Είναι σημαντικό ότι η ομάδα παρόλο που είχε πολλά προβλήματα έφτασε στη νίκη. Παίξαμε χωρίς τον Φάρκας που ήταν τιμωρημένος, ο Καραμπέτσος έσφιξε τα δόντια για να παίξει, ενώ μας έλειπε και ο Σαλτερής. Παρά τα προβλήματα η ομάδα ήταν συγκεντρωμένη στην άμυνα και την επίθεση. Αυτό αποτυπώθηκε και από το 7-1 στο ξεκίνημα του αγώνα. Με την σημαντική διαφορά που πήραμε, είχαμε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουμε και τους «μικρούς» ειδικά στην τελευταία περίοδο».

Όσο για το δεύτερο παιχνίδι το Σάββατο (9/4) στη Θεσσαλονίκη, ο Κώστας Λούδης, εξήγησε: «Είναι διαφορετικό το δεύτερο παιχνίδι, δεν πρέπει να εφησυχάσουμε. Ο ΠΑΟΚ στο γήπεδο του θα παίξει το τελευταίο του χαρτί. Θα πάμε συγκεντρωμένοι και με αποκλειστικό στόχο τη νίκη, για να μην χρειαστεί τρίτο παιχνίδι τη Δευτέρα (11/4)».