Ο Επίτιμος Πρόεδρος του Γυμναστικού Συλλόγου Περιστερίου, Πέτρος Μουγιάκος, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου μας, τοποθετήθηκε αναφορικά με το θέμα που απασχολεί τον τελευταίο καιρό όλο τον Περιστεριώτικο κόσμο.

Ο πολύπειρος παράγων, ο οποίος αποτελεί σημαντικό μέρος της ιστορίας του ΓΣΠ και υπήρξε καταλυτικός στην πορεία της ομάδας πριν από περίπου μια δεκαετία, επαναφέροντας την στην Α1 την σεζόν 2009-10, δήλωσε πάνω απ’ όλα οπαδός της και δεν έκρυψε την επιθυμία του να την καμαρώσει και πάλι στην κατηγορία των μεγάλων να ανταγωνίζεται με τις κορυφαίες ομάδες της χώρας μας.

«Πρέπει να επικρατήσει ηρεμία και να βρεθεί από κοινού λύση, για το καλό και το συμφέρον της ομάδας. Μία φόρμουλα…που να εξασφαλίζει την καθ’ ολοκληρία ονομασία, σήμα, χρώματα και έδρα του ΓΣΠ, με την συμμετοχή του στην Α1, όπως για παράδειγμα συνέβη στην περίπτωση της απορρόφησης του Ατρομήτου από την Χαλκηδόνα.

Με τις κατάλληλες προϋποθέσεις μπορούμε να είμαστε ξανά στη μεγάλη κατηγορία κι εγώ που είμαι πάνω απ’ όλα οπαδός αυτής της ομάδας θέλω να την ξαναδώ στο επίπεδο που της αρμόζει, για να επανακτήσει και να επαναθεμελιώσει την θέση της στην συνείδηση των Περιστεριωτών.

Μοναδική, αλλά συνάμα και αδιαπραγμάτευτη, προϋπόθεση είναι να μην αλλοιωθεί η ιστορία της!”