Ο Γ.Σ. Περιστερίου ανακοινώνει τη συμφωνία του με τον Θοδωρή Ανδρεάκο, ο οποίος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της γυναικείας ομάδας πόλο του Συλλόγου.

Ο 47χρονος τεχνικός θα ηγηθεί της προσπάθειας της γυναικείας ομάδας του ΓΣΠ, προκειμένου να εκπληρώσει τους στόχους της στο νέο πρωτάθλημα.

Το βιογραφικό του

Ο Θοδωρής Ανδρεάκος γεννήθηκε στις 21 Αυγούστου του 1976. Από τον Ιανουάριο του 2022 ανέλαβε τα ηνία της γυναικείας ομάδας της Γλυφάδας με την οποία κατέλαβε την 2η θέση στο πρωτάθλημα και ήταν φιναλίστ στο Κύπελλο Ελλάδας.

Ακόμη έχει διατελέσει ασίσταντ κόουτς στις Εθνικές ομάδες U17 (Παγκόσμιο Κύπελλο στο Βελιγράδι) και U19 (Μεσογειακοί Αγώνες) σε σημαντικές διοργανώσεις.

Μετά την επίτευξη της συμφωνίας του με την γυναικεία ομάδα πόλο του Περιστερίου, ο Θοδωρής Ανδρεάκος, δήλωσε: «Ευχαριστώ πολύ τη διοίκηση του Γυμναστικού Συλλόγου Περιστερίου για την πρόσκληση να συμμετάσχω στο πρότζεκτ της γυναικείας ομάδας και ελπίζω, μετά την περσινή αναγνωριστική χρονιά στην Α1 να μπορέσουμε να δικαιώσουμε τις προσδοκίες του συλλόγου για το τμήμα. Να χτίσουμε χαρακτήρες και να διεκδικήσει η ομάδα πόλο ότι της αναλογεί στην Α1 Γυναικών».