Μέσα σε ένα οικογενειακό κλίμα, όπως αρμόζει στον κορυφαίο Αθλητικό Σύλλογο των Δυτικών Προαστίων, ο ΓΣ Περιστερίου έκοψε το βράδυ της Παρασκευής (17/2) την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, σε μια εκδήλωση που έλαβε χώρα στο «κλειστό «Ανδρέας  Παπανδρέου».
 
Το παρών έδωσαν πλήθος αθλητών των Ακαδημιών του Συλλόγου μας, συνοδευόμενοι από τους γονείς τους, το σύνολο των προπονητών, προεξέχοντος του Νίκου Καραγιάννη, όπως και του υπεύθυνου των τμημάτων υποδομής, Δημήτρη Τζιάλλα, αλλά και σύσσωμες οι ομάδες των Γυναικών και των Ανδρών.
 
Παρόντες, επίσης, ήταν εκ μέρους της διοίκησης, ο Γενικός Αρχηγός των Ακαδημιών, Γιώργος Παρδακίδης, ο Γενικός Διευθυντής του τμήματος μπάσκετ των Ανδρών, Γιώργος Πανταζόπουλος τα μέλη στου Δ.Σ. Μπάμπης Καραθάνος, Νίκος Αναστασόπουλος, Θωμάς Παπαθεοδώρου, Γεωργία Ντρε, Τζένη Γαλάνη, Σπαθούλας Δημήτριος, η Πρόεδρος του Ο.Π.Α.Α.Π κα Κορόγιαννη, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας & Κοινωνικής Πολιτικής κος Θεοδωράκος καθώς και μέλη του συνδέσμου fentagin.
 
Ο πρόεδρος του Δ.Σ., κύριος Φίλιππος Κότσης, πριν κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα, απεύθυνε έναν σύντομο χαιρετισμό στους παρευρισκόμενους, τονίζοντας την σημασία του αθλητισμού στην καθημερινότητα του ανθρώπου και παράλληλα ανέλυσε το πλάνο του Συλλόγου και τους στόχους που έχουν τεθεί ειδικά σε ότι αφορά τα τμήματα υποδομής.    
 
Τυχερός της βραδιάς ήταν ο φόργουορντ της ομάδας μας, Σπύρος Μαγκουνής, στον οποίο έτυχε το κομμάτι με το φλουρί, ενώ το ραντεβού όλων ανανεώθηκε για την Κυριακή (19/2) το πρωί στο ίδιο μέρος, όπου θα πραγματοποιηθεί (9.00-17.00), σε συνεργασία με τα εκπαιδευτήρια «Νέα Παιδεία», εθελοντική αιμοδοσία για την ενίσχυση της τράπεζας αίματος του ΓΣΠ στο νοσοκομείο «Αττικόν».